Choco Lite Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Prezentare Choco Lite

Choco Lite

Choco Lite este un produs care vine în sprijinul pierderii în greutate. Producatorul descrie bautura ca pe un cocktail natural, care ajuta la eliminarea toxinelor din corp alaturi de reducerea eficienta în greutate. Cocktailul ajuta împotriva supraponderalitatii si are un gust placut de cacao. Bautura poate servi ca înlocuitor pentru o masa în sine, astfel încât produsul poate fi consumat în locul micului dejun sau cinei. Având un aport redus de calorii si anume 217 kcal/masa, din care 17g per portie proteine, o parte echilibrata de 10g/portie de carbohidrati sip e deasupra 12 microelemente, vitamine si celuloza stimuleaza eficient reducerea în greutate. Produsul actioneaza pe baza naturala, iar componentele esentiale sunt cacao naturala si soia, alaturi de glucomannan, numit si celuloza împreuna cu proteina din zer. Cocktailul poate fi consumat zilnic si reduce greutatea, sprijinand în acelasi timp procesele metabolice din interiorul corpului. Alaturi de pierderea în greutate, utilizatorii ar trebui sa poata observa si o reducere a celulitei, iar acneea si cosurile ar trebui sa se reduca.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Substante componente ale Choco Lite

Toate ingredientele sunt naturale:

 • Cacao naturala: cacaua continuta în produs ofera un gust placut, pretuit de multi oameni; de unde si consumul Choco Lite este placut. Pe deasupra are si efecte asupra pierderii în greutate, deoarece cacao grabeste oxidarea grasimilor. Totodata stimuleaza sistemul imunitar odata cu slabitul. Prin gustul placut de cacao, este redus si apetitul pentru dulciuri, lucru care cu siguranta influenteaza în bine pierderea în greutate. Cacao are si efecte de ridicare a moralului, îmbunatatire a dispozitiei, întrucât stimuleaza productie de dopamina, denumit si “hormonul fericirii”. Astfel este si din acest punct de vedere pozitiv pentru slabit.
 • Glucomannan (Celuloza): natural si asa numit polizaharid. Substanta se obtine din radacinile de coniac (Amorphphallus konjac). Deosebirea substantei active se concretizeaza prin faptul ca poate stoca cantitati mari de apa si, ca urmare, senzatia de foame e redusa si în special seara sau noaptea când apar poftele si se înteteste dorinta de a mânca, dar si ziua.
 • Zerul: zerul este un fluid, cunoscut de la producerea laptelui si se întâlneste ca produs secundar. Zerul se prezinta în forma lichida si are o culoare transparenta. Este produsul secundar, care se formeaza dupa coagularea laptelui de vaca. Zerul are o valoare impresionanta pentru corp întrucât are 5% lactoza,un procent considerabil de proteine, dar numai 0,5% grasime. Pe deasupra sunt continute saruri minerale si vitamine. Zerul actioneaza ca agent al satietatii.
 • Soia: soia inclusa în Choco Lite este dupa parerea specialistilor un aliment de mare valoare pentru slabit, atunci când caloriile din alte alimente sunt înlocuite cu cele din soia. Asta reduce nu numai greutatea în plus, nedorita ci si stimuleaza în acelasi timp reducerea celulitei. Caloriile obtinute din soia, sunt mai greu de de absorbit de intestin si astfel pentru arderea proteinelor din soia este nevoie de o cheltuiala mai mare de energie pentru organism. Continutul în proteine din soia este foarte ridicat si planta de soia are cel mai mare continut procentual de proteine din cadrul leguminoaselor, subfamilia Faboideae. Soia contine si nenumarati acizi grasi nesaturati, care pot în cadrul unei diete eficientiza arderea grasimilor.
 • Tarâtele de cereale: Tarâtele cresc senzatia de satietate si împiedica atacurile de foame
 • Hrisca se ocupa de crearea unei distributii a apei naturale, blânde dar în acelasi timp si efectiva
 • Algele Spirulina: acestea poseda un grad înalt de substante hranitoare, având efecte asupra eliberarii eficiente de grasime a corpului si sprijineste sanatatea pielii, reduce cosurile si acneea
 • Mazarea si boabele din pastai continute actioneaza ca stimulator al metabolismului, in mod special asupra metabolismului grasimilor.
 • Orez brun: este satios. Din acest motiv, fiindca este nedecorticat, pot fi folosite multe substante hranitoare, care se afla în învelisul extern

Pentru cine este Choco Lite potrivit?

Produsul se adreseaza îndeosebi celor care vor sa-si reduca eficient greutatea. De aceea, produsul este potrivit mai ales pentru persoane care în timpul unei diete nu vor sa renunte la gustul placut al ciocolatei. Din cauza continutului în cacao, poftele de dulciuri din alimentatie sunt reduse si astfel rezultatele în ceea ce priveste slabitul apar mai repede. Produsul este potrivit mai ales pentru utilizatorii care vor prin metode simple sa-si reduca greutatea corporala, dar nu doresc sa-si impuna planuri de dieta greu de urmat. Produsul poate înlocui fara probleme complet una sau mai multe mese ale zilei si nu cere schimbarea radicala a dietei.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Test general Choco Lite

Foarte important este ca produsul contine numai ingrediente naturale. Conform producatorului, folosind produsul ar trebui sa aiba loc o reducere eficienta si rapida a greutatii. În numai 4 saptamâni ar trebui sa fie realizabile scaderi în greutate de pâna la 10kg.

O trasatura neobisnuita consta în faptul ca produsul se prezinta sub forma de bautura cu cacao. Multe dintre femei au grija ca în timpul slabitului sa nu consume deloc dulciuri. Acesta este însa de multe ori motivul pentru care dieta este întrerupta în stadiile incipiente. Prin utilizarea Choco Lite ca bautura cu cacao este satisfacuta pofta pentru dulce fara ca omul sa constientizeze astfel ca pierderea în greutate poate face progrese.

O alta deosebire se concretizeaza si prin faptul ca acest produs nu se concentreaza exclusiv pe scaderea în greutate. Astfel este redusa celulita, iar înfatisarea pielii imperfecte, care prezinta cosuri si acne, se îmbunatateste..

Experiente generale cu Choco Lite

Utilizatorii au fost pe parcurs surprinsi în mod pozitiv de produs. Laudata a fost sesizabila pierdere în greutate, chiar din primele faze ale folosirii. A fost resimtit ca placut si faptul ca pe durata procesului de slabit procurarea regulate de hrana si pregatirea ei nu sunt necesare. Produsul se poate obtine foarte usor si chiar oamenii constrânsi de de cariera, îl pot folosi pentru a face schimbari în ceea ce priveste greutatea corporala.

Utilizatorii carora le plac gustarile si manânca cu placere între mese si mai ales în situatii stresante recurg la ciocolata, sunt uimiti de produs. Prin gustul placut de cacao, este satisfacuta pofta de dulce si chiar si în situatiile stresante nu mai apeleaza pe deasupra si la alte dulciuri., dupa zisele utilizatorilor. Puteti vedea aici mai multe experiente ale clientilor.

Cum actioneaza Choco Lite?

Produsul îsi face efectul în diferite moduri. De exemplu, în urma consumului produsului, în mod natural senzatia de foame este represata. Totodata aici se încadreaza si efectele pozitive ale cacao asupra organismului. Pe lânga îmbunatatirea dispozitiei, oxidarea grasimilor si sistemul imunitar sunt stimulate. Efectul diuretic vine de asemenea în sprijinul slabitului. Proteinele din soia eficientizeaza digestia si ca urmare si metabolismul. În acelasi timp contribuie substantele active naturale eficient la eliminarea grasimii din corp. Prin gustul foarte placut al bauturii cu ciocolata este puternic redusa pofta de dulciuri, întrucât pentru multi utilizatori aceasta pofta este un motiv pentru renuntarea la dieta

 • Efectul poate fi analizat din multe puncte de vedere
 • Represarea senzatiei de foame
 • Stimularea productiei de dopamina, hormonul fericirii
 • Efect usor diuretic asupra supraponderalitatii
 • Pofta de dulciuri este redusa datorita gustului de ciocolata
 • Stimularea metabolismului

Cum se administreaza Choco Lite?

Produsul se administreaza foarte usor. Baza unei mese cu Choco Lite este reprezentata de lapte. Trebuie fiert 250ml lapte, apoi se adauga produsul sub forma de pulbere. Barbatii trebuie sa adauge 2-3 linguri de pulbere în lapte, în timp ce femeile au nevoie numai de 1-2 linguri. Astfel sta la dispozitie o bautura gata, care ar trebui bauta cu înghitituri mici, dispunând de toate substantele hranitoare necesare în alimentatie, putând înlocui o masa întreaga. La o masa, pentru slabire rapida, sunt ingerate numai 217 kcalorii.

Exista efecte secundare cunoscute ale Choco Lite?

Utilizarea produsului nu are efecte secundare. Deoarece au fost folosite numai ingrediente naturale, nu exista pericol de intoleranta. Normal ca intolerante se pot întâlni la anumite substante naturale. Daca se cunoaste o intoleranta la soia, atunci utilizatorii n-ar trebui sa foloseasca acest produs cu un înalt continut în soia. Pentru cei cu intoleranta la laptele de vaca, exista si alte alternative precum laptele de orez.

Unde pot cumpara Choco Lite?

Produsul nu se poate obtine nici din farmaciile din oras, nici din cele online. De asemenea nu este disponibil nici pe platformele online cunoscute. Produsul este disponibil numai pe site-ul producatorului. De aceea comanda se poate face exclusive prin internet. Pe site trebuie completat un formular de comanda pe care trebuie trecute numai numele si numarul de telefon al clientului. Ulterior producatorul va suna înapoi pentru începerea tranzactiei cu toate datele necesare. Apoi produsul va fi expediat. Plata se face la livrare, întrucât este trimisa per nume de familie. Desigur ca apar pe lânga pretul produsului si costuri de livrare, pretinse de firma de logistica.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Care este pretul Choco Lite?

Pretul special al produsului este de 49 euro. Producatorul ofera astfel o oferta speciala întrucât în mod normal pretul de cumparare este de 98 euro. Daca aceasta oferta este pe o perioada limitata sau daca pretul este redus timp îndelungat, consumatorul nu poate afla de pe site-ul producatorului.

Rezumat
Data
Articol
Choco Lite
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
gymform six pack
Suplimente Alimentare

Gymform Six Pack Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Cryptosoft
Bani

Cryptosoft Ingredienti, pareri, pret, recenzii