Cube Air Cooler Pareri, pret, recenzii

Pentru a obține un nivel rece în vara temperaturile nu este foarte ușor. Unii fac comprese reci, alții iau ventilatorul și încă altele construi direct de aer condiționat în apartament sau casa. Cu toate acestea, acestea din urmă pot fi adesea foarte scumpe. Cel mai târziu, când vine următoarea factură de energie electrică. În plus, lucrurile sunt, de obicei, destul de tare. Du-te rupt, implică costuri ridicate de reparații, cu care nimeni nu vrea să wrangle. este, de asemenea, piața este, de asemenea, inundat, astfel încât este ușor să-și piardă piesa, atunci când în mod activ în căutarea pentru unul. O alta, obstacol aparent de netrecut pentru mulți, atunci vine pe scena, chiar și în cazul în care unul este în căutarea pentru un dispozitiv care funcționează simultan ca un umidificator sau purificator de aer. Cu toate acestea, am găsit unul care nu este numai ieftin, dar și de dimensiuni reduse. Unul care poate ține pasul cu dispozitivele mari și are o întreținere redusă. Toate informațiile despre aceasta sunt rezumate mai jos.

Cube Air Cooler

Ce este Cube Air Cooler?

Cube Air Coller este un mini-climatizor cunoscut sub numele de Revoluția vară. Dar el poate face mai mult. În același timp, el este un umidificator de aer și purificator, dacă se dorește, aceste funcții fac acest lucru. Datorita dimensiunilor sale mici, acesta poate fi instalat practic oriunde și se pot bucura de aer curat în cele din urmă și mai ales rece. În plus, poate fi ușor conectat prin conexiunea electrică din apartament. Chiar mai bine: este de asemenea potrivit pentru operarea pe un port USB. Iată caracteristicile dintr-o privire:

 1. Mini aer condiționat
 2. Umidificator
 3. Purificator de aer
 4. dimensiuni mici
 5. să funcționeze prin alimentare sau prin USB

Chiar și aceste caracteristici caracterizează dispozitivul ca un avantaj în gospodărie. Dar există mai mult la ceea ce se poate baza.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Pentru cine este Cube Air Cooler produsul potrivit?

Cube Air Cooler se adresează în principal persoanelor care doresc propria lor casă, un climat plăcut poate rezista. În plus față de locuințe regulate, este, de asemenea, la un partener de bun venit penthouse-uri pe care te poți baza. El, de asemenea, chiar și pentru acele avantaje care insistă că unitatea de asemenea, purifica aerul și umezit. Astfel, sufera de alergii sunt ridicate, care nu se poate face fără un astfel de dispozitiv. Mini-aer condiționat este gata pentru orice eveniment.

Cube Air Cooler Detalii tehnice

Mai jos am rezumat toate detaliile tehnice care sunt importante:

 • Sursă de alimentare prin USB sau prin priză
 • Utilizarea în birou sau în casă este posibilă
 • Tip dispozitiv: ventilator
 • din material plastic de înaltă calitate
 • Modul de control este normal
 • putere maximă mai mare de 20 de wați
 • ideal pentru camere între 10 și 15 metri pătrați
 • 9 wați de putere
 • tensiune de 5 Volți
 • Dimensiune: 165 x 165 x 170 mm
 • moduri de 3 viteze
 • diferite culori LED selectabile
 • Capacitatea rezervorului de apă: 750 mililitri
 • Culoare: alb

Cube Air Cooler eliberează aerul din cele mai mici particule și oferă utilizatorului de a seta trei moduri diferite. Dacă doriți un pic mai multă ambianță, puteți schimba culoarea LED-urilor integrate. Aceasta include, de asemenea, o lumină de noapte relaxantă, care vă permite să dormi bine noaptea.

sudoare

Cum utilizez Cube Air Cooler?

Dispozitivul este setat simplu, rezervorul de apă umplut și pornit. Prin intermediul unui conector adecvat, dispozitivul poate fi conectat la priză, altfel ar trebui să fie conectat prin intermediul unui conector USB. Mai ales în vara unui astfel de dispozitiv se plătește, pentru că noaptea este adesea atât de fierbinte încât nici măcar nu puteți adormi. În astfel de situații, ar dori un astfel de dispozitiv. Apropo, rezervorul de apă va dura o noapte întreagă dacă îl reîncărcați înainte de a merge la culcare.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Ca orice accesoriu și produs de sănătate, acesta are, de asemenea, avantajele și argumentele proprii pe care ar trebui să le cunoașteți mai întâi. Prin urmare, am rezumat aceste lucruri în mod clar:

beneficii

 • operare ușoară
 • rezervor de apă suficient
 • Umidificator
 • Purificator de aer
 • Oferă temperaturi plăcute în cameră datorită a 3 moduri
 • câteva culori pentru alegerea LED-urilor

dezavantaje

 • nici unul cunoscut

Cube Air Cooler necesită puțină întreținere și este ușor de conectat. Nu are dezavantaje vizibile. Operațiunea este ușoară, iar rezervorul de apă are o capacitate suficientă pentru a dura o noapte întreagă. În plus, nu se dorește numai răcirea cu aer, ci și curățarea și umidificarea acestora. Acest lucru creează întotdeauna un climat sănătos în camera unde puteți trăi bine. Adesea, aparatele de aer condiționat nu au capacitatea de umidificare adecvată a aerului. Rezultatul este un gât uscat sau sistemul respirator este afectat. Nu este cazul Cube Air Cooler și deci un mare avantaj.

răciți temperatura la rece

Testul general pentru Cube Air Cooler

Mai ales acum că temperaturile lăsăm ceva să fie dorite și vara devine prea caldă pe termen lung, am pus testul Cube Air Cooler. Pentru că, prin forma și mărimea lui, este un dispozitiv foarte bun și benefic pentru fiecare cameră. Cel puțin dacă își face treaba așa cum a promis. Ar trebui să fie, de asemenea, potrivit pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece este și un purificator de aer și un umidificator. Mini-aer condiționat nu lasă nimic de dorit, cel puțin în dimensiune. Le poți pune oriunde, unde ai doar spațiu. Ea este mică și nu ia mare parte din ea. Instalarea nu este dificilă pentru prima dată. Rezervorul de apă este umplut rapid și dispozitivul este pur și simplu pornit printr-un buton. Dacă doriți să modificați culoarea LED-urilor, puteți face acest lucru și prin apăsarea unui buton. Trebuie să spunem că dispozitivul nu trebuie să se ascundă de competitor. În câteva minute observați primele schimbări în aer. Dacă lăsați suficient timp pentru dispozitiv, veți avea în curând un climat plăcut în camera dvs. În plus, există și volumul adăugat, ceea ce face ca dispozitivul să fie mulțumit de utilizare. La început nu ne-am putut imagina că ar trebui să putem să dormim, dar după ce am pornit, nu putem decât să confirmăm acest lucru. Se execută foarte liniștit și este foarte plăcut să adormi. În ansamblu, am fost foarte mulțumiți de dispozitiv în test și aș dori, așadar, să îl recomand în acest moment. Este prevăzut cu un cablu USB și manualul de utilizare.

Fișa menționată pentru sursa de alimentare pe care o primiți în fiecare distribuitor electric pentru câteva euro.

General Cube Air Cooler experiențe

Oricine caută în jurul Internetului va găsi numeroase opinii din partea utilizatorilor care au testat dispozitivul și au fost la fel de convinși ca noi. Mini-aer conditionat se plătește în toate fațetele și oferă în special noaptea un climat minunat de dormit. Chiar și atunci când este încă cald afară. Dar, uneori, trebuie să-i dai ceva timp până când are întreaga cameră sub control. Dar atunci vă puteți aștepta la un aer curat și ușor umed, cu care mulți dintre utilizatori sunt satisfăcuți. Un sfat foarte bun, care este, de asemenea, transferat cu bucurie. Faceți clic aici pentru a găsi mai multe experiențe clienților! *

Există probleme cunoscute despre Cube Air Cooler?

Ca în cazul oricărui sistem de aer condiționat, verificați și umpleți rezervorul de apă în mod regulat. Aceasta este singura modalitate de a garanta buna ventilație pe termen lung, cu ajutorul căreia se poate trăi. În plus, trebuie să vă asigurați întotdeauna că dispozitivul funcționează conform descrierii din manual. În caz contrar, nu există probleme mari cu dispozitivul.

Coborâți temperatura

Unde pot să cumpăr Cube Air Cooler?

De preferință direct de la furnizori precum Amazon. Aici, diferiți vânzători oferă dispozitivul și, de asemenea, pentru un preț bun. Pentru unii, primiți și două dispozitive, astfel încât să puteți echipa mai multe camere cu el. Mini-climatizorul este, de asemenea, un bun partener în birou, unde păstrează aerul curat și asigură un mediu de lucru plăcut. În plus, oricine comandă prin Amazon primește exact aceleași beneficii ca și alte produse. Aceasta înseamnă o plată simplă și puteți alege vânzătorul dvs. și citiți recenziile acestuia. Deci, practic nu riscați să cumpărați și să obțineți un dispozitiv ieftin, care răcește frumos zilele prea calde.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cube Air Cooler recenzie

În general, evaluăm dispozitivul ca destul de pozitiv. În special în zilele fierbinți este o adevărată dificultate pentru a aduce un climat plăcut în camera ta. Oricine acordă importanță pentru umezirea și purificarea aerului găsește uneori dificultăți în găsirea Cube Air Cooler potrivit. Cele mai mari sunt, de asemenea, foarte solicitante de întreținere și trebuie să fii atent că nu ești copleșit. Dacă vine chiar și factura electrică, există, de obicei, o trezire proastă. Deoarece majoritatea sunt, deasemenea, adevărați băieți de putere. Pentru a ieși din modul în care puteți despre acest mic mini-aer condiționat, care este de obicei operat cu un port USB. Se umezește aerul și îl curăță în același timp. Chiar și pe timp de noapte, este dispozitivul ideal, deoarece nu numai că rulează în liniște, ci și are suficientă apă în stoc, pe care o stochează într-un container de 750 mililitri. În plus, dispozitivul este, de asemenea, potrivit pentru adormire, deoarece luminează camera cu LED-uri colorate, pe care le puteți schimba în mod liber, în funcție de decizia dvs. privitoare la culoare. Deci, nu există dorințe de dorit și cei care se tem să cumpere un sistem de aer condiționat mare și să-și asume riscuri, fac ei înșiși și sănătatea lor cu achiziționarea acestui mic cub o favoare reală.

Directorul sursă și alte linkuri

 

Cube Air Cooler

8.4
Detaliile tehnice 9.0
Caracteristici 8.5
Utilizare 8.0
Preț 8.0
Previous Post
arthrolon
Articulații Produse de Îngrijire

Arthrolon Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Detosil
Corp Suplimente Nutritive

Detosil Ingredienti, pareri, pret, recenzii