Eco Slim Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Certitudini si ingrediente Eco Slim

Supraponderalitatea este o mare problema în zilele noastre. Dar nu este vorba de câteva kilograme în plus pe solduri, ci asteptam prea multe de la propriul corp având o alimentatie nesanatoasa. Pe deasupra greutatea ar trebui redusa imediat ce indexul de masa corporala, BMI pe scurt, atinge 30. De la un BMI= 30 omul este considerat ca fiind obez. Un BMI între 18,9 si 24,9 arata o greutate normala. Asta înseamna ca pentru a avea greutate normala ,sanatoasa, un om nu trebuie sa fie piele si os. Cine poseda un BMI de 25-29,9, ar trebui sa fie atent daca eventual apar anumite neplaceri precum probleme circulatorii si dureri de încheieturi. În general, din considerente de sanatate, este recomandat sa te situezi în zona de greutate normala. Cine trebuie sa slabeasca, poate gasi online, prin reclame si prin farmacii diverse metode si medicamente care promit slabire rapida si sanatoasa. Unul dintre aceste este chiar Eco Slim. Este un „Fatburner”, adica arde grasimea, iar dupa spusele producatorului, se poate slabi pâna la 12kg în putine saptamâni cu ajutorul produsului. Noi am analizat mai îndeaproape produsul, iar în cele ce urmeaza este prezentat un rezumat al testelor, experientelor si efectelor sale.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Eco Slim este oferit de firma Native Remedies si vine sub forma de picaturi. Produsul este din plante si ar trebui sa stimuleze arderea grasimilor. Prin aceasta, clientul ar trebui sa slabeasca în mod natural si sa-si atinga greutatea ideala. Conform producatorului, alimentele care contin conservanti, potentiatori de gust si coloranti sunt motivul pentru care digestia nu functioneaza cum trebuie si se ajunge la depunerea grasimii. Cu ajutorul unui „Fatburner” grasimea ar trebui controlata si legata astfel încât sa nu se mai depuna deloc.

Eco Slim

Suplimentul alimentar din plante contine urmatoarele substante:

 • Chitosan
 • L-Carnitin
 • Extract de alge
 • Extract de guarana
 • Acid succinic/ Spirit de chihlimbar
 • Extract de cimbru jamaican
 • Cofeina
 • Vitamine B( B2, B5,B6,B8 si B12)

Pe ce planuri actioneaza produsul si fiecare substanta componenta în parte detaliem în cele ce urmeaza.

Cum actioneaza Eco Slim?

Metodele de actiune ale „Fatburnerilor” sunt cunoscute si sunt foarte valorificate în ramura dieteticii. Grasimile hranitoare nu ar trebui sa ajunga de fapt în circuitul sangvin, ci sa fie legate în tractul digestiv si apoi eliminate prin scaun. Producatorul acestui supliment alimentar afirma pe deasupra ca picaturile regleaza glicemia, stimuleaza metabolismul, reduc senzatia de foame si datorita amestecului unic de substante de obtine o ardere naturala a grasimilor. Noi am analizat fiecare componenta si am detaliat în urmatoarele, efectele substantelor.

 • Chitosan se mai numeste si Poli-D-Glucozamina si este un biopolimer. Desi poate fi produs artificial, poate proveni de la anumite specii de ciuperci. Poate fi obtinut si din peretele celular al ciupercilor si de aceea este o grupare naturala de polimer. Polimerul se poate prinde prin propria masa de grasimi. Asta înseamna ca deja sunt cantitati mai mici de filtrat din hranire. Efectul de controlare a grasimii începe din stomac si astfel e împiedicat fenomenul de trecere a grasimii în circulatie. Capacitatea de legare a grasimii a chtiosanului este dovedita stiintific.
 • L-Carnitin este o grupare chimica natural aparuta, care se afla mai ales în carne. L-Carnitin este prezent si în corpuol uman si joaca un rol în metabolsimul grasimilor. Acizii grasi însa sunt necesari pentru cresterea musculaturii scheletice. L-Carnitin este folosit mai ales de sportivi, pentru a avea la dispozitie destui acizi grasi pentru cresterea musculara.
 • Extractul de alge algele folosite ar trebui sa aiba un efect care conform cercetatorilor japonezi poate reduce grasimea cu o rata de 10%. Substanta activa activeaza o grupa de proteine care transforma grasimile corporale în caldura si alte forme de energie. Acest efect n-a fost înca dovedit la oameni. Ceea ce se cunoaste totusi, este faptul ca anumite extracte de alge se leaga cu apa, eliminând lichidele din corp, în speta apa.
 • Extractul de guarana extractul contine cofeina si actioneaza ca potentator de curaj si moral. Sportivii iau guarana pentru a-si mari capacitatea metabolica si pentru a se simti mai treji.
 • Extract de cimbru jamaican este de fapt un condiment, comercializat ca extract si instrument de tratare la tulburarile respiratorii. Acest tip de cimbru are efect expectorant, antiseptic si antibiotic. Pe deasupra i atribuie acestui cimbru ca ar avea efect epurativ.
 • Cofeina precum în extractul de guarana, cofeina ar trebui sa stimuleze metabolismul si sp ajute la descompunerea grasimilor
 • Vitaminele B joaca un rol complex si important pentru viata în corp. Vitaminele B contribuie la dezvolaterea nervilor, înnoirea celulelor, pielii si cresterea parului, fiind vitamine importante pentru o buna functionare a unui sistem imunitar puternic. Totodata, Vitaminele B utilizate( B2,B5,B6,B8 si B12) sprijina arderea grasimilor.

Cum se administreaza Eco Slim?

Recomandarea producatorului în ceea ce priveste administrarea suna astfel:

 • Dizolvati 35 de picaturi EcoSlim într-un pahar de apa
 • Solutia trebuie bauta de 2 ori pe zi la câte o masa
 • Solutia cel mai bine este bauta dimineata în timpul sau dupa micul dejun sau seara în timpul sau dupa cina.

Test general Eco Slim

Dupa o analiza mai exacta a ingredientelor se poate spune ca în orice caz, Eco Slim poate ajuta la pierderea în greutate. Chitosan leaga grasimile din alimentatie si ajuta ca dupa o masa bogata în grasimi sa nu se depuna deloc grasime în corp. Prin aportul redus de grasimi, corpul nu are alta solutie decât sa foloseasca grasimile deja stocate si astfel utilizatorul slabeste. Totusi produsul nu ajuta daca individul manânca în continuare gresit si prea mult. Cine vrea sa slabeasca, ar trebui sa-si ajusteze obiceiurile alimentare în ciuda „Fatburnerulului” si sa manânce mai putine calorii decât obisnuia pâna atunci. O alta tema importanta este miscarea. Cine vrea sa ia picaturile, facând în aceleasi timp shimbari în alimentatie, îsi atinge cu siguranta obiectivul si chiar mai repede prin activitate sportiva. La formarea musculaturii, L-Carnitin din picaturi ajuta corpului punându-i la dispozitie suficienti acizi grasi. Picaturile pot ajuta la slabit si spre a avea o conditie fizica buna, dar fara alimentatie sanatoasa si activitate fizica, produsul nu conduce la niciun rezultat.

Experiente generale cu Eco Slim

Experientele cu produsul se încadreaza în limite, întrucât produsul este relativ nou pe piata. Putinele reviewuri atesta efectul pozitiv, la început încet, dar într-un final un utilizator a ajuns sa slabesca 1kg/zi si în total 13 kg. Un altul a slabit 10 kg. În ceea ce priveste continutul în chitosan, exista iarasi destule rapoarte experimentale care dovedesc efectul reducator de grasime al substantei.

Per total se poate spune ca picaturile ajuta slabirii, dar 12 pâna la 13 kg nu se pot abtine fara schimbari în înfatisarea celorlalti factori( alimentatie si miscare). Alte experiente ale clientilor puteti gasi pe acest link!

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Raportul experimental al unei utilizatoare

 • Prima zi: Eco Slim m-a uimit destul de mult, fiind produs doar din ingrediente naturale astfel încât efectele secundare lipsesc atâta timp cât produsul este folosit cum trebuie. Am fost foarte motivata când am comandat produsul si l-am testat o perioada îndelungata. În prima zi am învatat deci cum decurge administrarea picaturilor si am facut cunostinta cu ele. Administrarea a decurs absolut fara probleme, picaturile s-au dizolvat rapid în apa si n-au lasat un gust neplacut. Asta fusese de fapt singurul lucru de care îmi era teama si faptul ca trebuia sa fi înghitit produsul în fiecare zi chiar daca gustul nu era bun. Grija mea a fost totusi complet nefondata.
 • Ziua 7: Dupa o saptamâna cu Eco Slim nu s-au schimbat prea multe. Am observat totusi ca portiile mele de mâncare au ramas mici chiar daca îmi era foame. Bautura de dinainte avea grija ca eu sa manânc mai putin. Pe deasupra, grasimea din mâncare este direct legata si apoi eliminata din corp. Asta am remarcat si prin drumurile regulate la WC. Metabolismul meu este stimulat si pot lua asta în considerare. Un adevarat punct în plus!
 • Ziua 14: La 2 saptamâni de la începerea tratamentului pot deja recomanda Eco Slim, chiar si numai pentru stimularea metabolismului. Merg regulat la toaleta, grasimea este arsa în acelasi timp, alaturi de ceea ce ingerez, ceea ce îmi convine. Observ si rezultate mai pregnante pe cântar. Sunt mândra de mine si ma voi tine în continuare de dieta. Asta are un avantaj per total deja: nu trebuie sa renunt la nimic din alimentatie, chiar daca mi-au mai trecut gânduri prin minte ca ar mai trebui sa schimb câte ceva.
 • Ziua 21: Dupa 3 saptamâni am facut primele schimbari în alimentatie. Fiindca portiile sunt deja mai mici, slabesc, ceea ce în combinatie cu sportul sporeste efectele vizibil. Sunt foarte multumita pâna acum si pot spune ca voi mai scapa de alte alte kilograme si de acum încolo. Desi greutatea mea ideala este înca destul de îndepartata, sunt încrezatoare ca voi reusi cu EcoSlim. Chiar si în timpul calatoriilor mele cu prietenele, administrarea nu este o problema. Asta face treaba mult mai simpla.
 • Ziua 30: Dupa o luna de la prima administrare, pot remarca ca am slabit mai mult cu Eco Slim decât cu celelalte metode folosite pâna acum si succesul devine din ce în ce mai vizibil pe zi ce trece. Pe unde aveam depuneri de grasime nedorite, nu se mai vede acum nicio urma, care sa se contureze prin haine. Sunt, deci, foarte multumita.
 • Ziua 60: M-am adaptat noilor obiceiuri alimentare, totusi am grija mereu sa nu manânc prea mult, fara sa luam în considerare mâncarea excesul din „fructul interzis” în ceea ce priveste mâncarea proasta. Însa nu lipseste ca si pâna acum de pe masa din când în când fast food-ul, dar cu Eco Slim asta nu e chiar asa o tragedie.
 • Ziua 90: Recomand Eco Slim din inima oricuiare grutati cu alte diete. Fara îndoiala ajuta si este produs natural- un avantaj absolut asupra altor produse.

Exista efecte secundare Eco Slim?

La administrarea Eco Slim nu au fost observate efecte secundare. Cine este însa alergic la ingrediente, respectiv sensibil la o anumita substanta, nu ar trebui sa utilizeze produsul. La administrarea Chitosan se poate ajunge la scaun de grasime, întrucât Chitosan leaga vizibil mai multe grasimi.

Unde pot cumpara Eco Slim?

Poti obtine Eco Slim direct de la producator. Pe siteul producatorului ajungeti dând click pe acest buton! Pe deasupra producatorul ofera chiar o reducere de 50% la produsul sau.

Economisiti aici 50% online!

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cum este adaptat pretul?

Preturile sunt orientate dupa numarul de pachete comandate. Un pachet costa doar 49 euro, aplicând si reducerea de 50% ( pretul normal fiind de 98 euro), iar 3 pachete sunt la pret de 2 reduse, adica 98 euro. Fiecare pachet contine o sticluta cu picaturi. Pe deasupra se pot comanda si cantati mai mari, adica mai multe pachete. Daca doresti sa intri în posesia a 5 pachete, trebuie sa platesti doar 3 si primesti 2 gratis suplimentar.

Concluzie asupra produsului

Picaturile pot fi introduse pentru reducerea grasimii. Important este ca înainte de a cumpara picaturile sa fiti atenti la toleranta si sa cereti si medicului sfaturi pentru a parcurge o calatorie sanatoasa pâna la greutatea dorita.

Rezumat
Data
Articol
Eco Slim
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
varikosette_test
Frumusețe

Varikosette Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
welltox
Sănătate

Welltox Ingredienti, pareri, pret, recenzii