Fly Bra Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este Fly Bra?

Brasul este întotdeauna o problemă atunci când hainele sunt aerisite, când sunt purtate fără bretele sau chiar când doar curelele subțiri țin sus. De fiecare dată, purtătorii își privesc hainele sau sutienul nu poate fi purtat deloc, de exemplu într-un vârf de halter. Această problemă a fost adoptată de un designer japonez și a dezvoltat Fly Bra. Acesta este un sutien invizibil care se potrivește sub fiecare îmbrăcăminte și creează, de asemenea, un decolteu ideal. Acest sutien este un model inovator pe care fiecare femeie la visat vreodată. În plus față de forma sa foarte practică, sutienul este de asemenea moale și natural, este lavabil și poate fi purtat mereu și repetat. Caracteristica specială este că acest sutien are un spate complet deschis. Acest lucru înseamnă că chiar și un 

fly bra

decolteu larg pentru spate poate fi ușor purtat cu acest sutien. Sutienul îndeplinește chiar și femeile care solicită toate condițiile pe care le pun pe un sutien. În plus față de invizibilitate sub îmbrăcăminte, sutienul oferă un alt avantaj. Între coji se află un șnur și se asigură că pieptul este perfect format, iar pieptul este format exact așa cum o dorește fiecare femeie. Deoarece sutienul înconjoară doar pieptul, dar se află perfect, în viitor toate articolele de îmbrăcăminte pot fi purtate și nu mai este necesar să se ia în considerare dacă sutienul potrivit pentru îmbrăcăminte este prezent.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Fly Bra data

Sutienul este fabricat exclusiv din materiale de înaltă calitate și din materiale stabile. Materialul de nylon care formează partea superioară a sutienului este umplut cu un material confortabil și spumos moale, care conferă pieptului o formă perfectă. Bolurile în sine sunt din silicon. Deci au o adeziune perfectă pe piele. Șnurul din partea din față a sutienului este perfect adaptat pieptului, astfel încât acesta este susținut și format în mod eficient și arată foarte bine sub orice îmbrăcăminte. Materialul este ușor de curățat și poate fi spălat manual. Datorită stabilității dimensionale pe care o oferă cupa datorită producerii de material solid, dar totuși delicat, potrivirea sutienului este optimă și nu alunecă și nu trebuie corectată în timpul uzurii. Important pentru acest formabilitate este însă faptul că sutienul nu este fabricat din bumbac adesea preferat, ci că găsește în schimb materiale de nylon stabile și de înaltă calitate.

Cine este Fly Bra potrivite?

Spre deosebire de multe alte sutiene, Fly Bra este perfect pentru fiecare femeie. Îmbrăcăminte sau sutien dimensiunea nu contează atunci când vine vorba de a alege acest sutien. Datorită producției sale speciale, sutienul se potrivește întotdeauna. Acest lucru nu este cel mai putin pentru ca fiecare femeie poate purta sutienul. Nu există probleme legate de acest sutien deoarece fiecare femeie poate ajusta sutienul la dimensiunea ei. Acest lucru se datorează faptului că sutienul din zona frontală este prevăzut cu un șnur. Deci, poate fi legat foarte îndeaproape sau mai degrabă puțin mai mult, așa cum doriți și adaptat caracterului. Sutienul se potrivește, de asemenea, fiecărei afirmații individuale pe care femeile o au cu privire la modelarea sânului. Prin decolteu se poate determina individual, dacă sânul trebuie să fie în formă normală sau dacă trebuie să i se acorde mai mult volum. Cu un piept mai mici poate fi prin siret mai aproape de a simula un volum mai mare și, astfel, Bra are un suport perfect, precum și în același timp funcția de formare și pot forma pentru toate femeile ca invizibile BH un clivaj ideal.

Cum funcționează efectul Fly Bra?

Sutienul are o tăietură foarte specială. Spre deosebire de sutiene tradiționale, care să fie în formă lor pe suport, acest sutien este aplicat pe piept si aici se lipeste de la sine. Acest lucru înseamnă că nici un operator de transport sau alți titulari sunt obligați să poarte sutien. Sutienul este pus la sân, apoi ușor presat și în cele din urmă ajustat cu ajutorul frontal integrat între cojile LACING exact la propria lor figura. Aici, sutien oferă două funcții într-o singură, deoarece formează și ridică pieptul ca o face un sutien tradițional, dar, de asemenea, poate pretinde Bust Fuller, la cerere, de către dind în zona frontală este pur și simplu în mod corespunzător îngust închis. Adaptarea sutienelor exclusiv prin intermediul șireturi, astfel încât sutien se potrivește femeilor de toate dimensiunile sutien în mod egal și, prin urmare, pot fi oferite ca o dimensiune standard.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Sutienul funcționează foarte bine:

  • nu are transportatori
  • El este independent atașat la piept
  • Cu șnurul, pieptul poate fi perfect în formă
  • o mărime se potrivește tuturor femeilor

Cum funcționează aplicația Fly Bra?

Îmbrăcarea sutienului este foarte ușoară. În primul rând, pielea sânilor trebuie să fie complet curățată. Atât uleiul din piele, cât și loțiunile sau alte produse de îngrijire trebuie îndepărtate complet de pe piele, astfel încât să se asigure în mod optim aderența cuferelor sutienului. Numai atunci sutienul poate fi ajustat. În acest scop, legătura dintre cochilii este slăbită. Ulterior, cojile de silicon sunt plasate pe piept și presate ferm pe piele. Sutienul este deja complet singur. În cazul în care cochilii aderă, ajustarea de fixare se poate face prin șnururi. Dacă pieptul este doar fix și în formă, este suficient să strângeți ușor lentilele. Dacă, pe de altă parte, se dorește un efect de împingere, legătura este strânsă până când pieptul are poziția dorită. Este important ca învelișurile de silicon după utilizare să fie întotdeauna ușor tratate cu un hidratant, astfel încât suplețea să fie menținută și să continue să se agațe de piept și de acolo.

Ce avantaje și dezavantaje poate aduce Fly Bra?

avantaje:

  • Sutienul nu are nevoie de curele, deci nu provoacă puncte de presiune
  • Sutienul poate fi purtat sub orice îmbrăcăminte, deoarece este colorat pentru piele
  • orice tip de gât poate fi purtat pe sutien, de asemenea, gâtul halter sau haine fără bretele
  • ușor și confortabil de purtat
  • Nu aluneca datorită echipamentului cu silicon în cochilii

contra:

  • nici unul

Există cunoscute efecte secundare Fly Bra?

Purtarea sutienului nu implică efecte secundare pe care producătorul le poate avertiza împotriva. Cu toate acestea, este posibil ca unele femei să fie sensibile la silicon și că pielea reacționează în consecință, deoarece sutienul din cochilii este complet căptușit cu silicon pentru a asigura o potrivire perfectă. În caz contrar, sutienul poate fi ușor purtat de toate femeile și, datorită formei, nu există nici o problemă cu curelele care taie. Fly Bra are, de asemenea, avantajul suplimentar de a fi un sutien invizibil pentru orice femeie, și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la sutien care au probleme de potrivire. Sutienul formează un gât ideal și poate fi purtat pe toate articolele de îmbrăcăminte.

Testul General de Fly Bra

O caracteristică specială a sutienului este că se potrivește perfect fără curele și nu alunecă. O altă caracteristică specială a sutienului este aceea că poate fi cumpărat într-o singură dimensiune. Datorită potrivirii perfecte și a reglabilității cochililor prin legarea sutienului se potrivește fiecărei femei. În plus, datorită producției, care se bazează exclusiv pe cochiliile de susținere, nu există nici o problemă în ceea ce privește combinația dintre mărimea paharului și mărimea suferințelor. Acest lucru este dificil pentru multe femei și pentru anumite mărimi de cupă, dimensiunea dorită de sub-bust nu este disponibilă cu sutiene clasice. Sutienul nu aduce aceste probleme și, prin urmare, se potrivește întotdeauna perfect, fără ca încercarea de cumpărare să fie necesară.

Experiențe generale despre Fly Bra

Utilizatorii raportează în mod consecvent pozitiv de la BH. Se laudă că sutienul dă pur și simplu forma sau chiar conjure un décolleté ideal, în cazul în care dantelă se face în consecință. Acest lucru poate fi, de asemenea, format din multe femei care au estimat decalajul dintre sani. Femeile se bucură de faptul că sutienul Fly poate fi purtat pe multe articole de îmbrăcăminte diferite și că hainele elegante de seară, care sunt fără bretele sau chiar scăzute pe spate, beneficiază de acest sutien. Ca sutien invizibil, acest model oferă întotdeauna o potrivire perfectă, iar femeile sunt foarte mulțumite de faptul că curelele adesea enervante nu sunt prezente în acest sutien. Ca o condiție importantă pentru potrivirea perfectă, este extrem de important ca pielea să fie curățată cu atenție înainte ca sutienul să fie atașat și eliberat de produsele cosmetice grase și hrănite, după cum subliniază utilizatorii. Cu acest sfat important de aplicare, folosirea suporturilor și căderilor de bras. Despre acest link aici veți găsi mai multe opinii și experiența clienților!

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Care sunt costurile Fly Bra?

Pe partea producătorului, sutienul este oferit la un preț regulat de 138 de euro. Cu toate acestea, există și o reducere a prețului, astfel încât prețul este acum de 69 euro pe sutien. Cu toate acestea, nu este publicat, fie că este vorba de o ofertă limitată în timp, fie că sutienul este oferit permanent la un preț redus. Sutienul este astfel oferit la un preț pe care un sutien clasic și de înaltă calitate în comerț are altfel.

De unde pot să cumpăr Fly Bra?

Sutiene similare, care funcționează pe principiul Fly Bra, sunt de asemenea oferite în tranzacționarea online pe platforme de vânzări bine cunoscute. Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să rețină că aceste sutiene au nume diferite fără excepție, și probabil că nu este originalul. În caz contrar, sutienul poate fi achiziționat de pe site-ul producătorului cu garanția că produsul va fi achiziționat. Ordinul este diferit aici, însă, în comparație cu achiziția online obișnuită. Pentru comanda BH-ului este furnizat doar un formular de contact mic pe site-ul producătorului. Aici se înregistrează propriul nume, precum și numărul propriu de telefon și pentru aceasta se depune țara, de unde are loc comanda. Ulterior, producătorul de asistență îl primește telefonic pentru comandă și toți ceilalți termeni de comandă sunt stabiliți.

Previous Post
Actipotens
Suplimente Alimentare

Actipotens Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
power up premium
Suplimente Alimentare

Power Up Premium Ingredienti, pareri, pret, recenzii