Fresh-R Pareri, pret, recenzii

Mai ales când se întoarce vara uscată, umidificatoarele sunt o schimbare binevenită în camera de zi uscată. Nu numai că simți că ești într-o zi uscată în deșert. De asemenea, duce la probleme de sănătate. Nu pentru nimic este consumul de spray nazal sau produse similare în timpul verii întotdeauna mai mare. Pentru că unul își scârțâie nasul în mod constant, este uscat și, într-o oarecare măsură, are impresia că nu se face aer. Prin urmare, un umidificator este deja o alternativă binevenită la casa altfel uscată. Dacă aerul condiționat este integrat în acest umidificator, nimic nu poate merge prost. Deci, astăzi, ne uităm la Fresh-R. Un umidificator care poate aduce, de asemenea, un climat complet diferit în sufragerie în același timp.

Ce este Fresh-R?

Acest dispozitiv este un umidificator și un aparat de aer condiționat într-unul. Producătorul face publicitate cu diferite funcții care pot reprezenta o alternativă reală la aerul condiționat obișnuit, în special în sezonul mai fierbinte. Iată câteva puncte-cheie pe care producătorul le promite:

 • umidificator individual
 • Detector de mișcare pentru pornirea și oprirea automată
 • trei niveluri diferite de viteză
 • Alimentare prin USB
 • Rezervor de apă timp de 10 ore de funcționare
 • mici și compacte

Cu dimensiunile sale, dispozitivul este ideal pentru călătorii și vacanțe și poate fi ușor de luat. Mai ales în camerele cu sufocare din camere, aerul condiționat nu va funcționa la sfârșit dacă îl doriți cel mai mult. Dispozitivul este mic, există trei puteri de ajustat și poate fi ușor alimentat printr-un port USB. În plus, economisește energie, deoarece conține un detector de mișcare, care începe numai atunci când percepe mișcările din apropiere. Aerul poate fi umidificat individual. Aparatul de aer condiționează toate condițiile importante pe care le puneți pe acestea.

fresh-r

Care este scopul umidificatorului?

În interiorul camerelor înfundate, mulți oameni se întreabă dacă nu ar trebui să cumpere aer condiționat. Problema: Un astfel de aparat de aer condiționat nu este numai foarte tare, ci și o mulțime de bani. Și nu numai în achiziție. Dacă este operat, acesta atrage multă electricitate și apă și nu este deosebit de ecologic. O altă problemă este că trebuie să cunoașteți întotdeauna un specialist, în cazul în care dispozitivul se descompune. Pe de altă parte, acest umidificator este mic, la îndemână și poate fi înlocuit rapid, dacă apare necesitatea. El are toate funcțiile de aer condiționat mare și este, de asemenea, ideal în cazul în care aerul urmează să fie umezit.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De ce am nevoie de Fresh-R?

Un răcitor de aer este destinat în primul rând persoanelor care doresc să aibă un climat plăcut în propriile patru pereți în timpul verii. În același timp, doriți să renunțe la instalarea de aer condiționat. În special în timpul nopții, acest lucru face foarte mult zgomot, astfel încât somnul este de neconceput. Prin urmare, dispozitivul este foarte potrivit pentru oricine dorește să beneficieze de avantajele sistemului de aer condiționat, dar nu are bani să le cumpere sau, în general, refuză, din orice motiv. Aerul condiționat poate fi situat convenabil în dormitor sau în camera de zi. Acolo unde este loc. Nu contează dacă este tânără sau bătrână, dispozitivul este iubit în mod egal de fiecare generație și există mulți care nu vor să-și rateze după ce au încercat.

Cum se utilizează Fresh-R?

Aplicarea Fresh-R este complet necomplicată și, prin urmare, poate servi și celor care altfel nu au competențe tehnice. Este necesar să umpleți rezervorul de apă de la aparatul de aer condiționat și să-l puneți înapoi în aparat. Apoi răcitorul de aer este pornit și oprit. Este foarte important ca nivelul de viteză să fie ajustat prin intermediul butoanelor aplicate mai sus. Aceasta înseamnă: cu cât viteza este mai rapidă, cu atât este mai mare răcirea. Dacă este necesar, detectorul de mișcare este pornit, ceea ce permite doar pornirea Fresh-R atunci când cineva se află în apropiere. În caz contrar, când răcitorul de aer trece, acesta se oprește din nou după aproximativ 10 ore, deoarece apa trebuie completată.

Apoi continuați, așa cum a fost deja descris.

aer conditionat fresh-r

Care sunt avantajele și dezavantajele Fresh-R?

Fiecare obiect gadget are propriile sale avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le verificați înainte de a le cumpăra. Prin urmare, odată ce am rezumat toți parametrii și le-am prezentat în mod clar:

beneficii

 • câteva funcții într-una
 • operare ușoară
 • Alimentare prin USB
 • un kilometru de 10 ore dintr-o dată
 • și pe drum o alternativă bună

dezavantaje

 • nici unul cunoscut

Răcitorul de aer funcționează timp de până la 10 ore la un moment dat, în timp ce altele vin doar la aproximativ 5 până la 6 ore. Poate fi luată cu ușurință de-a lungul drumului și asigură în fiecare cameră de hotel pentru o răcoare potrivită. În plus, sursa de alimentare este ușor de controlat prin USB. Aceasta înseamnă că dacă aveți un laptop cu dvs., puteți pur și simplu conecta dispozitivul acolo sau utilizați un adaptor adecvat, care apoi intră în priză. În consecință, nu există dificultăți la nivel de țară în alte standarde socket. Beneficiile sunt practic evidente.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Testul general Fresh-R și caracteristicile de calitate

Am privit mai atent la aer condiționat și am vrut să-l încercăm. În primul rând, răcitorul de aer pare foarte ușor de manevrat, manipularea este foarte ușoară. Cineva, care nu a avut niciodată nimic de-a face cu el, o face de fapt singur. În primul rând, este important să umpleți apa înainte de ao porni. Aparatul de aer condiționat răcește lent sau moderat temperatura camerei, fie că este vorba de un dormitor sau de cameră de zi. Este nevoie de un timp pentru a păstra plăcerea uniformă de răcire, dar această temperatură va rămâne constantă. Timpul de funcționare de 10 ore este bun, l-am obținut sub 10 ore. De asemenea, detectorul de mișcare funcționează fără probleme.

De asemenea, am dat dispozitivul unui coleg care a avut întotdeauna probleme cu un nas uscat și a încercat-o pentru mai multe nopți. Sa plâns de mult mai puține probleme în timpul nopții și sa simțit mult mai bine în ansamblu. Prin urmare, am dori să acordăm dispozitivului un rating bun și să îl recomandăm. Calitatea de manoperă și de prezentare poate fi văzută.

Freshx-office

Generalități experiențe și opinii Fresh-R

În testul nostru și, de asemenea, în cercetare, am căutat alte opinii care vin de la oameni care ar putea deja să câștige experiență cu Fresh-R. Experiența găsită aici a fost în mod constant pozitivă, motiv pentru care credem că și ei au reușit să se descurce foarte bine cu dispozitivul. Mulți dintre utilizatori sunt fericiți să recomande răcitorul de aer și cred că oferă tuturor o bună alternativă la aerul condiționat obișnuit. Mai multe experiențe ale clienților sunt disponibile prin intermediul acestui link! *

Există probleme cunoscute despre Fresh-R?

Aerul condiționat nu a provocat probleme în timpul lucrului cu acesta. Un mare avantaj este că, oricum, un termen bine confiscat de 10 ore este dat ca termen. Pentru alte dispozitive care rulează doar cinci sau șase ore la o întindere, există între timp la probleme de noapte, când brusc rezervorul de apă este gol. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost cazul cu acest răcitor de aer.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De unde pot să cumpăr Fresh-R?

Dispozitivul este cel mai bine cumpărat direct de la producător. Aceasta oferă produsele sale online pe pagina de pornire proprie. Există și așa-numitele prețuri graduale, unde puteți obține mai multe dispozitive la un preț preferențial redus. În acest caz, este posibilă și dotarea mai multor camere cu dispozitivul și nu trebuie să trageți constant un dispozitiv de la A la B. Producătorul oferă, de asemenea, transport gratuit temporar. Acest lucru este el însuși foarte rapid și, prin urmare, după ce ați comandat dispozitivul în câteva zile lucrătoare la client. Nu este chiar mai bine. În plus, furnizorul oferă o garanție suplimentară de 3 ani, care poate fi achiziționată în plus, pentru a obține și mai multă siguranță.

Fresh-r temperatura camerei

Fresh-R Detalii tehnice

Detaliile tehnice ale răcitorului de aer sunt relativ puțin cunoscute. Iată un rezumat al ceea ce știm:

 • Detector de mișcare
 • trei nivele de viteză
 • Alimentare prin USB

În general, asta e tot ce trebuie să știți despre acest dispozitiv. Este mic și compact, ușor de transportat și rezervorul de apă oferă până la 10 ore de lucru. Deoarece dispozitivul este conectat prin USB, puteți presupune că consumă relativ puțină putere și atât de mult are o mare contrapartea avansului de aer condiționat.

Evaluare Fresh-R și recomandare

Per total, credem că acest aparat este o alternativa excelenta pentru aerul conditionat tipic, deoarece are multe caracteristici și la fel de bun și o mulțime de o cameră răcește plăcut de economisire a energiei. Prin urmare, putem recomanda, de asemenea, fericit și cred că acesta este un avantaj pentru oricine care nu vrea să transpiri în timpul verii și, eventual, chiar are probleme cu nasul prea uscat. De la noi, o recomandare reală!

Informații despre furnizor sau partener de transport maritim

Fresh-R este vândut de Hyper Sls Ltd, cu sediul în Hong Kong. Iată toate informațiile pe care le avem despre el:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, clădirea Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong

Informații suplimentare pe care nu le-am putut determina de la ofertant.

Lista de surse și legături suplimentare
 1. https://altex.ro/aer-conditionat/cpl/

Fresh-R

8.5
Material 8.5
Aplicabilitatea 9.0
Utilizați 8.5
Prețul 8.0
Previous Post
Neomagnet Bracelet
Gadgeturi

Neomagnet Bracelet pareri, pret, recenzii

Next Post
keto guru
Scădere

Keto Guru Ingredienti, pareri, pret, recenzii