Ce este Freshdepil?

Parul de pe corp si îndepartarea acestuia sunt o problema cunoscuta tuturor femeilor. Pentru efectuarea epilarii, femeile apeleaza la cele mai variate metode. Cu Freshdepil, le sta la dispozitie un produs nou, modern, cu ajutorul caruia se poate scapa de parul de pe corp simplu, fara durere si cel mai important, fara iritatii ale pielii. Produsul este sub forma de crema. Din acest motiv, aplicarea este facila, deoarece se poate face precum în cazul unei lotiuni de corp, îndepartând pilozitatea. Efectul se bazeaza pe deoparte pe îndepartarea parului de suprafata si încorporarea substantelor active de catre foliculii pilosi din piele, pe de alta parte. În acest mod, crema actioneaza exact acolo unde ia loc cresterea firului de par. Parul corpului nu este numai îndepartat cu ajutorul cremei, ci pe deasupra cresterea este împiedicata din radacina. Crema poate fi folosita pe întregul corp, deci si pe mâini, si pe picioare, linia bikinilor si sub axila. Depilarea poate fi facuta foarte simplu cu aceasta crema. În mod diferit fata de celelalte creme depilatoare de pe piata, aceasta crema actioneaza foarte blând, printr-o consistenta foarte fina. Cresterea parului se reduce prin utilizarea regulata, producatorul promitând ca astfel, pilozitatea nedorita poate fi redusa cu pâna la 82%. Structura si tipul firului de par nu influenteaza cu nimic efectivitatea creme, întrucât pâna si firele dese si groase sunt îndepartate folosind acest prdous. Efectele pot ajunge pâna acolo ca în zonele tratate astfel nu mai este nevoie de epilare, deoarece cresterea pilozitatilor a fost complet stopata.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ingrediente Freshdepil

Freshdepil

Substantele active componente, ce conduc la îndepartarea parului nu sunt desemnate de producator. Totusi sunt incluse multe substante hranitoare în produs care au grija ca piele sa nu sufere din cauza utilizarii cremei.

 • Ulei de argan: Denumit si ulei esential de Argania Spinosa. Este vorba despre un extract organic, obtinut din semintele arbustului de argan. Acesta creste în mod deosebit în Maroc. Uleiul de argan contine multa vitamina A, care ajuta la îngrijirea pielii, vitamina E si caroten. Aceste ingredient au efecte pozitive asupra structurii pielii. Uleiul de argan este un ingredient foarte iubit si utilizat în special în industria cosmeticelor pentru proprietatile sale emoliente si cunoscut pentru efectul sau anti-îmbatrânire.
 • Uleiul de lavanda: uleiul de lavanda de înalta calitate este obtinut din florile plantei de lavanda si si-a câstigat notorietatea deja pentru parfumul sau special. Pe deasupra, lavanda are proprietati emoliente, antihistaminice si antiseptice. Linisteste pielea si are proprietati antimicrobiene, decontaminând si sprijinind pielea cu toata îngrijirea de care are nevoie dupa utilizarea Freshdepil.
 • Glicerina: glicerina are în industria cosmetica o importanta foarte mare si este folosita în multe produse cosmetice. Glicerina este un agent hidratant însemnat. Glicerina are capacitatea de a mentine un nivel sanatos de hidratare al al pielii. Pentru îngrijirea postdepilatorie, glicerina este un ingredient hranitor foarte eficient.

Pentru cine este potrivit Freshdepil?

Produsul se adreseaza tuturor femeilor care “sufera” de par nedorit pe corp si vor sa scape de acesta. “Publicul” tinta este reprezentat de femeile care se confrunta cu nevoia depilarii deja de mult timp si îsi doresc o solutie mai confortabila decât cea utilizata pâna acum. În timp ce rasul cauzeaza cosuri, epilarea este dureroasa si alte solutii n-au efecte de lunga durata, Freshdepil se adreseaza femeilor plictisite de aceasta rutina, care îsi doresc solutii confortabile si practice pentru rezolvarea de lunga durata a problemei epilarii, dar fara proceduri scumpe precum îndepartarea parului cu ajutorul laserului. În principiu, toate femeile sunt atrase de acest produs, care mai mult sau mai putin, mai des sau mai rar recurg la epilare.

Economisiti aici 50% la producator!

Cum actioneaza efectul Freshdepil?

Diferit de celelalte solutii de epilare, acest produs actioneaza în interiorul pielii. De aceea, produsul este pus la dispozitie drept crema; pentru aplicare facila, fiindca are o consistenta fina. Crema este întinsa pe piele, intra în straturile adânci ale pielii si actioneaza acolo unde începe cresterea firului de par, si anume în foliculii pilosi. Astfel, cresterea firului de par este oprita din radacina. Efectul consta si în îndepartarea firului de par de la suprafata având totodata influenta si asupra foliculilor pilosi. Astfel se produce de fapt îndepartarea pilozitatilor, iar în paralel este prevenita cresterea repetitiva a firelor de par înauntrul foliculului. Producatorul promite ca prin utilizare regulata, crema depilatoare aduce succese de lunga durata alaturi de o rarire a parului într-atât încât sa nu mai fie necesara nicio astfel de procedura în zonele tratate.

Cum se foloseste Freshdepil?

Ambalajul în care se vinde produsul include tot ce este necesar aplicarii cremei. Înauntru este inclus recipientul de 150ml cu produsul depilator. În plus, este pusa la dispozitie o spatula pentru aplicarea/întinderea usoara a cremei. SI buretelul, cu care se poate face aplicarea si ulterior stergerea cremei fac parte din pachetul livrat, alaturi de manusile de protective. Pentru a nu irita în mod inutil pielea sensibila a mâinilor, manusile de protectie ar trebui purtate pe durata aplicarii.

Mai întâi se pun manusile. Trebuie controlat daca pielea cu pricina este complet uscata. Crema se aplica numai cu ajutorul spatulei sau buretelului în mod uniform. Parul nedorit trebuie acoperit complet de un strat gros de crema, dar nu trebuie masat în piele. Acum Freshdepil trebuie lasat sa actioneze pentru 5 minute pentru a avea efectul depilator dorit. Dupa expirarea timpului de asteptare de aproximativ 5 minute, se poate îndeparta crema de pe piele cu ajutorul spatulei. Este foarte important ca pragul de 7 minute sa nu fie depasit sub nicio forma. Pentru zonele sensibile precum axila sau linia bikinilor nu trebuie depasita durata de 2 minute. Dupa îndepartarea tuturor resturilor de crema si par de pe piele, se spala zona tratata a pielii cu apa curata nu prea fierbinte.

Utilizarea este simpla:

 • Produsul se aplica pe pielea uscata
 • Apoi crema trebuie lasata sa actioneze între 2 si 5 minute
 • Ulterior crema trebuie îndepartata cu ajutorul spatulei si al buretelului
 • Într-un final zona tratata trebuie spalata temeinic

Ce avantaje si ce dezavantaje poate aduce Freshdepil ?

 • Avantaje ale produsului:
 • Epilare rapida
 • Aplicare facila
 • Rezultate de lunga durata
 • În timp se ajunge la îndepartarea completa a pilozitatii

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Dezavantajele produsului:

 • Efectele au loc pe cale pur chimica
 • Pielea sensibila poate suferi în urma tratamentului
 • Nu exista indicatii referitoare la ingredientele cremei, care au efect în ceea ce priveste depilarea
 • Pret de achizitie mai mare comparative cu alte produse

Exista efecte secundare cunoscute ale Freshdepil?

Producatorul nu descrie efecte secundare oe care le-ar putea avea produsul. Nu exista de asemenea nicio contraindicatie/avertizare pentru anumite grupuri de persoane atrase de produs, persoane care nu ar trebui sa utilizeze produsul. Totodata nu exista rapoarte experimentale/Erfahrungsberichte pe Internet în care utilizatoare sa fi descris efecte secundare sau reactii adverse nedorite. Totusi produsul actioneaza chimic si intra în piele. Femeile însarcinate sau cele care alapteaza ar trebuie sa renunte la ideea de a folosi o astfel de crema pe baza experientelor cu produse asemanatoare, chiar daca la acest produs nu exista astfel de specificatii.

Freshdepil recenzii

Spre deosebire de multe alte produse depilatoare, Freshdepil actioneaza blând si prietenos cu pielea. Astfel îndepartarea parului are loc în profunzime, sustenabil fiindca pe de o parte este îndepartat parul de suprafata, iar pe de alta, produsul actioneaza la nivelul foliculilor pilosi si reduce cresterea direct la locul de formare al parului. Din aceste considerente, producatorul argumenteaza ca are efecte mai bune si mai de lunga durata ca alte creme depilatoare. Producatorul desemneaza nominal cunoscute reviste pentru femei care recomanda produsul sau. Pe deasupra sunt mentionate nespecific studii care confirma eficienta produsului.

Experiente generale cu Freshdepil

Opiniile despre produs variaza foarte mult. Unele utilizatoare au afirmat ca nu au obtinut aproape deloc efectele dorite dupa folosire. Altele lauda produsul, întrucât are un miros mai putin neplacut, chimic în comparatie cu alte astfel de creme. Alte utilizatoare sunt foarte multumite de aplicarea si efectele produsului. Cu toate acestea sunt aduse in discutie si cremele depilatoare standard comercializate pe piata, care se pot obtine din drogherii si sunt la fel de eficiente, dar au fost descrise ca fiind semnificativ mai ieftine.Pe acest link gasiti mai multe experiente ale utilizatorilor!

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Care sunt costurile achizitionarii Freshdepil?

Pretul unei pachet al produsului cu un continut de 150ml împreuna cu toate ustensilele ajutatoare necesare pentru aplicare, este de 39 euro. Producatorul, normal, ofera si preturi pentru cumparaturi angro. La comanda a 2 pachete ale produsului, clientul primeste al treilea pachet si plateste pentru comanda 57 euro. La o comanda de 3 pachete, la un pret de 89 euro, cumparatorul primeste în plus 2 pachete gratuity.

Produsul este livrat gratuit si producatorul ofera o garantie de tipul ”Banii înapoi în 30 de zile” atunci când clientul este nemultumit de crema. Plata se poate face pe chitanta sau prin tranzactie prin PayPal.

Economisiti aici 50% la producator!

De unde pot cumpara Freshdepil?

Produsul se poate cumpara prin producator si website-ul sau, dar poate fi obtinut se de pe alte platforme de internet, cunoscute ca platforme special destinate vânzarii. Avantajul comenzii direct de la producator consta în siguranta cumpararii produsului original si eliminarea pericolului de confundare a produsului cu unul asemanator.

Un alt avantaj este reprezentat de reducerile oferite de producator la achizitia angro, care face comanda semnificativ mai avantajoasa din punct de vedere financiar . Aditional, producatorul ofera garantia de tipul ”Banii înapoi în 30 de zile” atunci când clientul este nemultumit.

Rezumat
Data
Articol
Freshdepil
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
Bitcoin Code
Bani

Bitcoin Code Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Zevs
Suplimente Alimentare

Zevs Ingredienti, pareri, pret, recenzii