Încărcați bateriile auto în test

Mulți șoferi nu știu inițial această problemă. Mulți își părăsesc mașina fără să-și dea seama că folosesc încă energie electrică. Desigur, acest lucru devine evident numai atunci când mașina începe în continuare, ceea ce înseamnă că starterul nu mai poate reacționa. Și exact această problemă poate împiedica încărcarea unui acumulator auto.

Încărcător de baterii auto: Manipulare

Manipularea se referă și la încărcător, deoarece poate fi ușor conectată. Pe partea din față există un cablu roșu și albastru. Cablul de alimentare este situat în partea din spate a dispozitivului. Terminalul bateriei este apoi scos din baterie. Astfel, curentul electric nu poate intra în sistemul electric al mașinii. La urma urmei, tensiunile suprapuse sunt tensiuni foarte mari care pot pune în pericol sau pot deteriora componentele electronice ale mașinii. Apoi terminalul de masă este deconectat de la borna negativă. Terminalul roșu trebuie conectat la polul pozitiv. Acest lucru trebuie făcut în orice caz în această ordine, altfel ar putea cauza un scurtcircuit. Dacă bateria este deconectată cu succes, bornele pot fi conectate prin încărcător. Pur și simplu roșu la polul pozitiv și cablul albastru la polul negativ. În cele din urmă, conectorul de alimentare intră în priză. Cel mai bun lucru este că pe modele de înaltă calitate, siguranța apare atunci când tensiunea greșită a fost stabilită sau terminalele au fost schimbate.

Inovații electronice

Încărcătoarele moderne pentru bateria mașinii au, de obicei, o electronică, peste care este controlat automat curentul de încărcare. Dispozitivele mai vechi nu au de obicei această funcție. Cu toate acestea, se poate informa despre procedura de încărcare. Desigur, trece câteva ore până când acumulatorul este încărcat complet. Acest lucru depinde, de asemenea, de curentul de încărcare. Dacă o baterie are 48 de ore de funcționare, atunci încărcătorul cu 4 amperi necesită încărcare timp de 12 ore. Notă: ștecherul de rețea trebuie tras primul când deconectați. Numai atunci terminalele pot fi deconectate de la bornele bateriei. Apoi ambele cabluri vor fi conectate la baterie.29

Previous Post
bliss hair
Frumusețe

Bliss Hair Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
ASAMI
Sănătate

ASAMI Ingredienti, pareri, pret, recenzii