Keyless Pro Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Oricine se poate plânge de durere la încheieturile mâinii știe situația că tastatura este întotdeauna prea mare pentru computer. Rezultatul este kink neplăcut, care oferă în permanență un sindrom de tunel carpian, sau tendonită neplăcută. În unele cazuri, însă, tastatura actuală este, de asemenea, extrem de incomodă pentru scriere. În acest caz, tastatura virtuală numită Keyless Pro oferă un remediu. Pur și simplu se proiectează pe suprafață, creând o tastatură plată care nu numai că beneficiază de încheieturi. În același timp, este utilizat și atunci când nu există tastatură disponibilă. Am dori să vă prezentăm mai jos și să aruncăm o lumină asupra abilităților lor.

Ce este Keyless Pro?

Keyless Pro este o tastatură virtuală care poate fi proiectată cu laser pe masă sau pad. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să utilizați tastatura familiară și nu mai aveți o experiență inconfortabilă de scriere. În plus, tastatura din aspectul QWERTY oferă o funcție de mouse, astfel încât practic puteți face fără ele. Avantajul: Keyless Pro este compatibil cu numeroase sisteme și aduce mai presus de toate o manevrare simplă, dacă doriți doar să scrieți pe smartphone sau tabletă. Iată o imagine de ansamblu:

 • baterie de polimer litiu-ion construită pentru o durată lungă de viață a bateriei
 • compatibil cu multe sisteme de operare
 • Layout Qwerty, inclusiv multe comenzi rapide
 • inclusiv funcția mouse-ului
 • până la 350 de cuvinte pe minut
 • Conexiune complicată

Keyless Pro

Din aceste caracteristici puteți vedea deja că tastatura este o extensie ideală pentru utilizarea dispozitivelor mobile. Mai ales când călătorești mult, micul gadget plătește în orice caz și facilitează introducerea de propoziții mai lungi într-un mod necomplicat.

Cu ce ​​ajută Keyless Pro?

Toată lumea știe problema că o tastatură a smartphone-ului este întotdeauna prea mică. Este similar în unele tablete. Dar cei cărora le place să călătorească și nu vor să facă fără a naviga pe Internet, postări pe forumuri sau vor să scrie alte lucruri pe Internet, pot utiliza această tastatură virtuală. Este pur și simplu conectat la dispozitiv și apoi proiectează o tastatură în format QWERTY pe tabelă sau suprafața corespunzătoare. Prin urmare, este, în principiu, destul de ușor să folosiți sistemul său de scriere cu zece degete necomplicat din mers, fără a fi nevoie să apelați la tastatura mică a dispozitivului. Tastatura laser face astfel funcționarea imensă mai ușoară și totul este mai ușor de făcut de mână.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De ce am nevoie de Keyless Pro?

Dispozitivul se adresează în primul rând persoanelor cărora le place să călătorească mult și au smartphone-ul sau tableta, întotdeauna cu ele. În plus, cei cărora le place să navigheze pe internet și nu doresc să facă fără un ajutor scris bun. Dispozitivul poate fi folosit atât de tineri, cât și de bătrâni, deoarece este extrem de ușor de utilizat. În plus, nu face nicio diferență pentru sexele care folosesc tastatura laser.

Funcționează pe toate dispozitivele cu un sistem de operare modern și, prin urmare, este un însoțitor ideal în mers.

Cum se utilizează Keyless Pro?

Utilizarea tastaturii laser este foarte ușoară. Este o cutie mică din plastic, care este conectată printr-un cablu. Pur și simplu conectați acest lucru la priza de încărcare a dispozitivului corespunzător. Dacă în schimb este conectat la computer, poate fi conectat și prin intermediul portului USB. După aceasta, tastatura virtuală este proiectată pe zona imediat în fața cutiei mici. În acest fel, nu sunteți niciodată departe de dispozitivul inițial și puteți utiliza tastatura virtuală fără probleme. Detalii suplimentare sunt explicate în manualul de utilizare anexat, care răspunde, de asemenea, la unele întrebări.

Care sunt avantajele și dezavantajele Keyless Pro?

Ca orice alt gadget, tastatura virtuală are avantajele și dezavantajele sale, pe care le vom enumera în detaliu mai jos. Acest lucru vă poate influența decizia de cumpărare.

tastatură virtuală

Beneficii

 • scris complicat din mers
 • compatibil cu unele sisteme de operare
 • tastatura simplă stocată
 • nu există probleme cu aplicația
 • tastatura în format mic
 • Dezavantaje
 • disponibil numai în format QWERTY

După cum puteți vedea, beneficiile sunt evidente. Dispozitivul este mult mai mic decât o tastatură normală. De aceea este atât de bine să te descurci. Singurul dezavantaj este că vine în format englezesc și nu există nicio execuție în tastatura germană. Dar acest detaliu este clar pentru a trece peste, dacă veți lumina toate celelalte beneficii. Conexiunea este ușoară, cooperează cu numeroase sisteme, fără a fi necesară o conversie și vă garantează că aveți întotdeauna o tastatură confortabilă în timpul călătoriei.

Ce mai vrei?

Testul general Keyless Pro și caracteristicile de calitate

Am vrut să aruncăm o privire mai atentă la tastatura laser și, prin urmare, am făcut un test. În plus, există întotdeauna probleme calitative cu aceste tastaturi. Am vrut să ne convingem că nu apar în modelul prezentat. Ne-am uitat mai întâi la procesare. Aceasta a făcut o impresie foarte bună. După aceea, am conectat Keyless Pro la dispozitivele noastre și am încercat cât de repede se conectează cu ele. Producătorul nu a promis prea multe. Pur și simplu decuplați și la scurt timp după aceea, tastatura este proiectată pe masă sau pad. De altfel, este irelevant care este acest sprijin. Totuși, ar trebui să fie clar și clar.

Așadar, dacă stai pe un trunchi de copac în timp ce faci drumetii și îți proiectezi tastatura acolo, poți face asta, dar nu vei vedea mare lucru, deoarece laserul se răspândește incontrolabil. Dar bine, am încercat să scriem un text obișnuit într-un program de scriere normală. Tastatura ridică repede literele. Cu toate acestea, oricine este obișnuit să tasteze pe o tastatură QWERTY va trebui să se înțeleagă cu un pic de obișnuință cu aceasta, deoarece are un aspect în engleză. În caz contrar, am fost foarte mulțumiți de produs. Își face treaba, dar nu este pentru scriitorii de viteză. Cele 350 de opriri pe minut, dar permit o scriere confortabilă, fără presiune. În total, o recomandare din partea noastră.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Experiențe și opinii General Keyless Pro

În căutarea informațiilor, am căutat, de asemenea, mai multă experiență și chiar am putea găsi unele. Acestea au fost extrem de pozitive și ne-au dat impresia că utilizatorii au avut experiențe la fel de bune cu ea ca noi în testul nostru. Au existat și rapoarte negative, dar în timpul lecturii s-a arătat rapid că problema este o funcționare incorectă sau așteptări prea mari ale dispozitivului. Utilizatorii care au avut experiențe pozitive cu tastatura laser, cu siguranță nu au dorit să le lipsească și, prin urmare, sunt fericiți să le recomande altor utilizatori. Mai multe experiențe ale clienților sunt disponibile prin intermediul acestui link! *

Există probleme cunoscute pentru Keyless Pro?

Așa cum s-a descris deja, tastatura este disponibilă numai în aspectul QWERTY. Aceasta este de obicei tastatura engleză, unde Y se află în locația Z, așa cum o cunoaștem de la tastaturile germane. Prin urmare, este un obicei decent, dacă anterior ai avut experiență doar cu tastaturile germane. Cu toate acestea, ar trebui să oferim o șansă tastaturii, deoarece face mai ușor scrierea din mers. De asemenea, este important să nu scrii prea repede, deoarece tastatura virtuală poate înregistra doar 350 de caractere pe minut. Tot ce este dincolo de asta este înghițit. Dar odată ce te-ai obișnuit, asta nu mai este o problemă.

De unde pot cumpăra Keyless Pro?

De preferat direct de la producător. Aceasta oferă tastatura prin intermediul propriului magazin web. Avantajul este că nu este acceptată doar o comandă simplă, ci și mai multe opțiuni de plată. Aici utilizatorul are posibilitatea de a alege gratuit între cardul de credit, Paypal și alte opțiuni. Toate acestea sunt cât mai lipsite de riscuri, astfel încât să vă puteți simți foarte sigur când comandați. Transportul este rapid și câteva zile mai târziu, pachetul ajunge la ușa ta. Nu ar putea fi mai bine, dar producătorul o stabilește din nou. Cu el este posibilă utilizarea anumitor oferte. Aici comandați mai multe dispozitive simultan și le primiți la un preț preferențial. Acest lucru înseamnă că fiecare dispozitiv devine mai ieftin, cu atât mai multe comenzi de la ele. Prin urmare, este foarte recomandat să treci direct peste producător.

Keyless Pro Cumpara

Keyless Pro Technical Details

Iată toate caracteristicile tehnice utilizate în tastatură:

 • Lumină infraroșie
 • distanță de 19 mm
 • QWERTY layout
 • fără plan de reflecție
 • curent de intrare: 1000 mAh
 • tensiune de ieșire: DV 5V
 • curent de ieșire: 1000 mAh
 • Versiunea Bluetooth: V3.0, profilul HID versiunea 1.0
 • număr canal: 79
 • domeniul de frecvență: 2402 – 2480 MHz
 • greutate: aproximativ 139 grame

Aceste informații sunt de obicei suficiente pentru ca profesioniștii să-i convingă că tastatura are tot ceea ce face o tastatură bună.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Recomandare și recomandare Keyless Pro

În total, suntem încântați să vă recomandăm Keyless Pro, deoarece ocupă mai puțin spațiu din mers decât o tastatură standard și poate facilita scrierea pe diverse dispozitive. Este recomandat pentru fiecare grupă de vârstă. Doar cei care nu doresc să cadă din nou pe tastatura integrată din mers.

Informații despre furnizor sau partenerul de transport

Furnizorul este din Estonia, adresa sa completă este: Novads OU, Narva Mnt 7 Tallinn, Estona. Pentru întrebări, este creat un e-mail de asistență: [email protected] Există, de asemenea, un număr de telefon care poate fi contactat: +44 20 3808 9234. Se poate ajunge la 24 de ore pe zi.

Pagina de pornire: https://shop.hyperstech.com/ *

Directorul sursă și legăturile conexe

Keyless Pro

8.4
Conținut 9.0
Cererea 8.0
Efectul 8.5
Preț 8.0
Previous Post
Bentolit
Corp Suplimente Nutritive

Bentolit Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Keto Prime Diet
Scădere Suplimente Nutritive

Keto Prime Diet Ingredienti, pareri, pret, recenzii