Ling Fluent Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ling Fluent – Ce este?

Învatarea unei limbi straine nu este întotdeauna utoara. În plus, este întotdeauna dificil sa gasiti un profesor competent care va învata limba, astfel încât sa îi întelegeti. În majoritatea colegiilor, unde puteti lua cursuri, predati ti limbi straine, însa conceptul urmarette învatarea pe o perioada de câteva saptamâni sau luni. Cursul unui începator este urmat de un curs avansat ti numai atunci se ajunge în cercul celor care învata vocabularul de utilizare, cu care se poate calatori în tara respectiva ti se articuleaza în consecinta. Ling Fluent este o platforma multimedia care face posibila învatarea unei limbi straine fara cunottinte prealabile în decurs de 4 saptamâni. Ata ca am analizat conceptul ti am dori sa explicam mai jos ce beneficii ofera platforma.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ling Fluent este o platforma care a încântat deja mii de oameni. Platforma permite învatarea unuia dintre cele 8 limbi straine. Cu acestea includ:

 • ling_fluentEngleza
 • germana
 • Spaniola
 • Franceza
 • Norvegiana
 • Suedeza
 • Italiana
 • Olandeza

Conceptul urmarit pe aceasta platforma nu functioneaza numai cu învatarea stoica a vocabularului ti cu combinatia ulterioara de gramatica ti limba. De asemenea, este nevoie de simturi diferite pentru a internaliza limba rapid ti eficient. Sistemul se bazeaza pe file diferite, care contin cuvânt ti expresie, formeaza o propozitie de context ti, în acelati timp, exista o traducere ti imagini disponibile, cu care utilizatorul poate conecta cuvântul. Procesul de învatare este mult mai bun ti limba învatata mai repede.

Ling Fluent functia

Portalul se adreseaza oricui dorette sa învete o limba straina cât mai rapid ti mai eficient posibil. Deja mii sunt înregistrati în serviciu ti învata una din cele opt limbi. Vârsta nu conteaza, deoarece atât ca adolescenti pot învata limbi diferite, cât ti o persoana mai în vârsta care vrea sa afle mai multe. Prin urmare, portalul este potrivit pentru oricine care este pur ti simplu interesat de alte limbi.

Portalul Ling Fluent îti împarte cursurile ti programele în trei categorii diferite. Toate cele trei sunt despre învatarea unei limbi, dar continutul variaza utor. Iata o scurta trecere în revista a continutului:

de baza

 • 1.500 carduri index cu cuvinte
 • 15 categorii de subiecte
 • aproximativ 100 de cuvinte pentru fiecare subiect
 • Accesul la materialul didactic timp de 6 luni în orice moment

pe

 • 5.000 de carti index cu cuvintele
 • 25 de categorii
 • aproximativ 100 de cuvinte pentru fiecare subiect
 • Accesul la materialul didactic timp de 12 luni în orice moment

Vip

 • 5.000 de carti index cu cuvintele
 • 25 de categorii
 • aproximativ 100 de cuvinte pentru fiecare subiect
 • Accesati materialele de învatare la nesfârtit în orice moment

Aceasta înseamna ca, în functie de intensitatea pe care doriti sa o învatati fiecare, exista pachetul corespunzator. Oricine vrea sa se familiarizeze cu o limba foarte bine, pentru care pachetul pro sau VIP este foarte potrivit. Oamenii care doresc sa învete principiile limbajului au, de asemenea, avantaje mari în pachetul de baza. Deci exista un curs potrivit pentru toata lumea.

Ca ti în cazul oricarui serviciu, exista câteva lucruri care trebuie evidentiate înainte de a decide. Sa aruncam o privire asupra avantajelor ti dezavantajelor care pot fi obtinute prin intermediul platformei ti care ar putea fi motivul pentru care s-ar putea sa decideti împotriva acesteia:

avantaje:

 • învatati de unde doriti
 • acces utor
 • aplicatii speciale ti utor de înteles
 • asocierea cu imagini
 • Este posibil ti ca ietire vocala
 • învatare rapida ti eficienta

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

contra:

 • Accesul este limitat la pachetele Basic ti Pro
 • Cu o anumita presiune de timp posibil

Singurul dezavantaj al pachetelor este ca va aflati sub presiune de timp dupa ce ati rezervat pachetul. Dupa o perioada de 6 sau 12 luni, accesul este oprit din nou, daca ati rezervat pachetul Pro sau Basic. Din pacate, în viata generala se întâmpla foarte repede, ca ceva previne, ca puteti învata cum va place. Cu toate acestea, trebuie doar sa încercati. Avantajele sunt evidente în fiecare caz.

Ling Fluent Pareri

De asemenea, am vrut sa examinam mai atent subiectul conceptului ti sa luam mai întâi pachetul de baza pentru a ne familiariza cu una dintre cele opt limbi. Materialele de învatare pot fi accesate nu numai pe computer, ci ti pe smartphone sau tableta, ceea ce este deosebit de convenabil când, de exemplu, calatoriti foarte mult. De exemplu, este posibila, de asemenea, învatarea unitatilor pe calatorii de afaceri care altfel nu pot fi atinse. Pe drumul însuti de învatare este, de asemenea, utor. Aplicatiile ti programele sunt concepute sa fie utor ti utor de înteles, facând-o utor de utilizat ti accesibile în orice moment. Învatati într-un mod diferit decât la tcoala, este mai probabil sa ramâneti blocat, ceea ce va ajuta sa învatati mult mai repede. Motivul pentru aceasta este conceptul de asociere a cuvintelor cu situatii sau imagini. Faptul ca exista, de asemenea, o voce, învatati repede, cum sa pronuntati-o corect ti apoi puteti merge la un alt cuvânt. Prin repetarea regulata, limba este utor de înteles într-un timp scurt ti astfel am reutit sa învatam principiile unei limbi în decurs de trei pâna la patru saptamâni ti am putut apoi sa vedem mai multe detalii. Din nou, platforma ofera vocabularul necesar ti cardurile de index de care aveti nevoie. Sistemul functioneaza, chiar daca ar putea sa nu para la început. Acest lucru a fost dovedit în diverse studii sau cel putin într-un sistem similar. Oamenii asociaza lucrurile cu imaginile mult mai bine, învatând astfel rapid ti eficient, iar acest concept a fost, de asemenea, aplicat acestei platforme. În ansamblu, am fost foarte multumiti de acest lucru, dar recomandam, de asemenea, ca cineva sa creeze versiunea pro sau vip daca doresc sa continue studiul limbii.

Ling Fluent experiente

Multi oameni au probleme cu învatarea limbilor. Ei folosesc cursuri diferite de la universitati sau institutii similare. Aceste cursuri nu sunt doar costisitoare, dar de cele mai multe ori nu va ajuta ata cum ati fi sperat. Prin urmare, unii au încercat acest serviciu ti au fost la fel de surprinti de rezultatele ata cum suntem noi. În general, feedbackul este foarte bun ti din nou ti din nou, asocierea cu imaginile este laudata, deoarece oamenii pot memora vocabularul ti caracteristicile de baza ale limbajului mult mai bine. Nu este obositor pentru ei sa învete, motiv pentru care nu exista nici presiunea pe care o cunosc multe din tcoala. Persoanele în vârsta beneficiaza, de asemenea, în mare masura de la serviciu ti sunt multumiti sa învete o limba chiar ti la o vârsta putin mai înaintata, în cazul în care numai sa plece în vacanta. Scepticismul privind serviciul a fost, de asemenea, prezent în unele, dar l-au pus repede dupa ce au încercat Ling Fluent. Despre acest link aici veti gasi mai multe opinii ti experienta clientilor!

Ling Fluent cumparati

Direct de la pagina principala la program se poate rezerva accesul. Pentru aceasta, trebuie sa va înscrieti pentru curs ti apoi sa accesati direct accesul pentru a începe învatarea. Formularul de comanda va ofera numai informatii despre dvs., inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail ti numarul de telefon.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ling Fluent pret

Ling Fluent vinde de obicei accesul pentru 120 de euro. Cu toate acestea, daca îl prindeti într-o perioada de licitare, va puteti attepta la un pret de aproximativ 49 de euro. Ofertele sunt diferite din nou ti din nou, deci este recomandabil sa va uitati prima data la pagina ti apoi sa decideti cum sa va conectati la platforma.

Ling Fluent recenzii

Va recomandam Ling Fluent în jos. Cu acest program, învatarea mai multor limbi nu reprezinta o problema. Mai presus de toate, va ofera acces la tot ceea ce aveti nevoie pentru a învata. Sunt învatate atât vocabularul, cât ti frazele, asociate cu imagini diferite, care simplifica foarte mult învatarea limbilor. De asemenea, sunt disponibile înregistrari vocale, care pot fi mult mai utor de orientat. Potrivit serviciului, o limba poate fi învatata în 4 saptamâni ti am avut ti aceasta experienta în testul nostru. Un punct important: se învata sa vorbetti fluent, ceea ce nu se întâmpla de multe ori la universitati sau institutii similare. ti puteti merge chiar în vacanta cu familia pentru a vorbi limba acolo.

Rezumat
Data
Articol
Ling Fluent
Previous Post
bactefort
Sănătate

Bactefort Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
waist trainer
Sănătate

Waist Trainer Ingredienti, pareri, pret, recenzii