MemorySafeX pareri, pret, recenzii

Toată lumea știe asta: doriți să descărcați câteva imagini de pe telefon pe computer și nu numai că trebuie să faceți o conexiune complicată, dar folosiți și software-ul uneori complicat de pe computer pentru a trage imaginile de la telefon la computer. Unele dintre software-uri nu permit nici descărcarea directă, dar, de asemenea, se așteaptă ca utilizatorul să editeze imaginile imediat înainte de a le salva în cele din urmă. Pentru a ocoli aceste ocoliri, există MemorySafeX.

Acest stick stochează imaginile direct de la telefon și poate, ca un stick USB normal lipit în computer pentru a transfera imaginile. Am dori să-l prezentăm mai detaliat mai jos și să vă arătăm că are anumite avantaje.

Ce este MemorySafeX?

MemorySafeX prezentat aici este în principiu un stick USB. Cu toate acestea, această unitate flash USB are proprietatea ca datele să poată fi trase de pe un telefon mobil pentru a fi introduse direct în computer. Nu există ocoluri prin alte programe necesare. În același timp, prin urmare, oferă o versiune mult mai simplă a copiei de rezervă. Stick-ul are următoarele caracteristici:

 • Salvați imediat fotografiile și videoclipurile
 • funcționare ușoară
 • Securizați datele direct la telefon
 • 64 gigabyte de capacitate (64.000 fotografii)
 • pentru iOS și Android
 • transmisie sigură

memorysafex

Pe lângă fotografii și videoclipuri, sunt stocate și alte date pe care utilizatorul ar dori să le stocheze pe stick. Este mult mai ușor să vă salvați datele cu USB Flash Drive și să utilizați diferite sisteme în același timp.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cu ce ​​ajută MemorySafeX?

Stocarea imaginilor și a altor date a fost întotdeauna oarecum dificilă, deoarece nu este necesar doar cablul necesar pentru conectarea la computer, ci și un program corespunzător. Dacă ambele nu sunt disponibile, puteți încerca și stocarea de către Blutooth, dar acest lucru este și mai problematic, deoarece aici conexiunea se întrerupe ca.

În plus, nu vrei să pui totul pe cloud, pentru că se știe că nu neapărat întotdeauna oferă securitatea necesară. Unitatea flash USB, pe de altă parte, acceptă stocarea pe stick într-un mod extern și transferul ușor către computer.

Cablu sau software Keib – ușor!

De ce am nevoie de MemorySafeX?

Dispozitivul se adresează de fapt oricărei persoane care ar dori să aibă o modalitate externă de a salva date de pe telefonul lor, fără a folosi în mod necesar computerul, cu tot ce aveți nevoie lângă el. Dispozitivul este la fel de atractiv pentru tineri și bătrâni, motiv pentru care vârsta nu contează. Operația este ușoară, ceea ce este la fel de atrăgător pentru generațiile respective. Indiferent dacă este bărbat sau femeie, este la fel de irelevant. Este doar un gadget util care pare interesant pentru toți proprietarii de telefoane mobile.

Cum se utilizează MemorySafeX?

Pentru a permite mai întâi stocarea telefonului mobil, stick-ul cu capătul corespunzător este pur și simplu pus jos în telefonul mobil. Anume, unde introduceți de obicei cablul de încărcare. În cele din urmă, smartphone-ul se conectează la unitatea flash USB și este gata pentru backup. După aceea, o aplicație este încărcată, care permite să stocheze imaginile și datele corespunzătoare pe stick.

Mufă USB

În cadrul acestei aplicații, alegeți ce date doriți să salvați pe unitatea flash USB. Odată ce totul a fost confirmat, dispozitivul începe să transmită datele dorite. Opțional, se poate crea o copie de rezervă. Apoi deconectați USB Flash Drive de la telefon și introduceți-o într-un port USB de pe computer. Aici, dispozitivul se conectează și puteți selecta cu ușurință într-un Explorer datele pe care doriți să le transferați. Mai mult nu este absolut acolo.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Care sunt avantajele și dezavantajele MemorySafeX?

Fiecare gadget are avantaje și dezavantaje diferite de care ar trebui să fiți conștienți. De asemenea, pot fi o decizie de cumpărare și ajută la identificarea dacă MemorySafeX este de fapt util pentru propriile nevoi:

beneficii

 • manevrare usoara
 • compatibil cu iOS și Android
 • salvează datele mult mai ușor
 • de asemenea, pentru a utiliza backup de date
 • capacitate suficientă

dezavantaje

 • niciunul cunoscut

După cum puteți vedea foarte bine această listă, practic nu există dezavantaje în a lucra cu unitatea flash USB. Nu contează dacă aveți nevoie de dispozitiv pentru backup, sau doar pentru a salva fotografii și videoclipuri. Deoarece este atât de ușor de manevrat, este interesant pentru orice public care deține un telefon mobil. În plus, este compatibil cu iOS și Android. Nu putea fi mai bine, nu?

Caracteristici generale de testare MemorySafeX și calitate

Desigur, am vrut, de asemenea, să ne convingem de capabilitățile dispozitivului și am încercat-o. Pare de înaltă calitate, materialele sunt stabile. De aceea, îl poți lua cu tine din mers. Dacă apoi atunci atunci memoria este plină, o poți goli cu ajutorul stickului puțin.

Manipularea este foarte ușoară, nu ne-am fi gândit și noi. Ceea ce am apreciat cu adevărat despre acest dispozitiv este că nu trebuie să vă luați cablul cu dvs. pentru a-l conecta la computer. În special în ceea ce privește cooperarea dintre PC, iTunes și smartphone, aceasta este uneori o sarcină reală a lui Sisyphean, pe care o preferă. De aceea, majoritatea își salvează datele în cloud.

Cu toate acestea, acest lucru are dezavantajul pe termen lung că la un moment dat memoria este plină. Prin urmare, transferul dintre stick, smartphone și PC este întotdeauna mai avantajos. În câteva săptămâni în care am încercat dispozitivul, am fost foarte mulțumiți de acesta și, prin urmare, am dori să îl recomand.

salvați datele

Experiențe și opinii generale MemorySafeX

Am analizat cercetările pentru alte opinii despre unitatea flash USB și am găsit în mare parte doar recenzii bune. Deși dispozitivul nu este disponibil pe piață de prea mult timp, suficienți utilizatori au reușit să îl încerce. Cei mai mulți raportează pozitiv despre produs și ar dori să aibă mai multe dintre ele pentru a salva fotografiile de pe stick-ul USB pentru totdeauna. Cea mai mare parte a copiei dvs. de rezervă a datelor se face cu MemorySafeX, deoarece este mult mai ușor, ceea ce face ca rezultatele testelor noastre să fie mai puternice.

Nu am găsit opinii negative.

Există probleme MemorySafeX cunoscute?

Ca orice disc, stickul are cu siguranță o dată de expirare. Deși majoritatea pot dura până la cincisprezece ani, ei se uzează mereu în timp. Prin urmare, am dori să enumerăm această problemă, chiar dacă practic nu o puteți vedea ca o problemă reală.

Unde pot cumpăra MemorySafeX?

De preferat direct de la producător, care își vinde produsele pe propriul său site. Aici, cumpărătorul nu numai că garantează că primește originalul, ci și o modalitate de a comanda mai multe. Absolventele de aici asigură că, cu cât comandați mai mult de la bețișoare, individul în sine este mult mai ieftin.

Prin urmare, este foarte recomandat să accesați mai multe în același timp. Transportul este rapid, comanda este necomplicată. În plus, există o livrare rapidă, cu câteva zile după comandarea livrării deja a coletului. În ceea ce privește opțiunile de plată, sunt disponibile mai multe. Acestea sunt cât mai lipsite de riscuri, motiv pentru care o comandă merită.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Detalii tehnice MemorySafeX

Să trecem la detaliile tehnice, despre care nu se știe prea mult, dar am putea găsi încă câteva, pe care am dori să le enumerăm mai jos:

 • 64 de gigabyte de spațiu de stocare (suficient pentru până la 64.000 de fotografii)
 • pentru a utiliza cu iOS și Android
 • Port fulger și USB integrat
 • de utilizat pentru fotografii și backup de date
 • nu sunt necesare drivere separate

Tehnologia stick-ului USB permite utilizatorului să utilizeze cu ușurință dispozitivul fără a fi necesar să instaleze un driver. Pentru administrare, există o aplicație pe care utilizatorul o poate urmări și care este la fel de ușor de utilizat.

copie de rezervă a datelor

Rating și recomandare MemorySafeX

În general, am dori să vă recomandăm stick-ul USB. Se poate face cu ușurință o copie de rezervă. În plus, există mai multe alte scopuri pentru care este util. Vă ușor să salvați imagini și videoclipuri în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie de un computer. Imaginile și datele sunt stocate direct pe stick și pot fi preluate ulterior pentru procesarea ulterioară.

Un avantaj este și compatibilitatea cu iOS și Android, în consecință, el lucrează cu nenumărate modele disponibile pe piață, fără a fi nevoie să respectați o politică aici. În principiu, este o adevărată îmbogățire fără de care nu te poți înțelege odată ce ai lucrat cu el și vezi ce poate face. Mai multe experiențe ale clienților pot fi găsite prin intermediul acestui link !

Informații despre furnizor sau partenerul de transport

Despre partenerul de transport maritim este puțin cunoscut. Cu toate acestea, dispozitivul este distribuit de o companie numită Hyperstech. Iată adresa completă: Hyper SIs Ltd., 7 / F, The Grande Building, 398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong. Pentru asistență, este înființată și o linie directă, care este operată la nivel internațional. Se citește: +44 20 3808 9234 și funcționează 24 de ore pe zi. Dacă preferați să scrieți un e-mail, contactați [email protected]

Pagina de pornire: https://shop.hyperstech.com/ *

Lista surselor și a linkurilor suplimentare
 1. https://ro.wikipedia.org/wiki/USB
 2. http://cs.curs.pub.ro/wiki/pm/tutorial/bootloader

MemorySafeX

8.5
Material 8.5
Aplicabilitate 9.0
Utilizare 8.5
Preț 8.0
Previous Post
Xone Phone
Gadgeturi

Xone Phone Pareri, pret, recenzii

Next Post
Neomagnet Bracelet
Gadgeturi

Neomagnet Bracelet pareri, pret, recenzii