Multilan Active Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Multilan Active – Urechea este o parte complicată a corpului, din mai multe camere diferite. Toată lumea poate obține o infecție a urechii, dar adulții o primesc mai rar decât copiii. Dacă infecțiile  urechii nu sunt tratate imediat, ele pot provoca complicații. Infecțiile urechii pot afecta oricare dintre aceste camere și pot provoca diverse simptome. Pentru a asigura tratamentul infecțiilor urechii, un medic specialist vă va cere probabil simptome. Principalul simptom al infecției urechii este durerea de ureche, dar alte simptome comune sunt:

Febra

 •  Tragerea sau frecarea urechii
 •  Consumați mai puțin decât de obicei
 •  Probleme de somn
 •  Fluide care iese din una sau din ambele urechi

Urechea este formată din trei părți – urechea exterioară, urechea medie și urechea interioară. Urechea medie se conectează la partea din spate a gâtului și nasului folosind tubul Eustachian. Atunci când copilul are un nas rece, inflamat, alergii sau dureri în gât, tubul Eustachian poate deveni blocat, determinând retragerea lichidului în urechea medie. Acest backup devine ușor infectat cu bacterii sau viruși care determină umflarea timpanului, provocând durere și o stare cunoscută sub numele de otita medie acută sau infecție a urechii medii.

Infecțiile la urechi nu sunt la fel de frecvente la adulți ca și la copii, deși pot fi mai grave. Simptomele infecțiilor urechilor la adulți trebuie monitorizate îndeaproape și diagnosticate de un medic pentru a evita orice complicații. Unele situații și activități determină faptul că unii oameni au mai multe șanse de a avea infecții ale urechilor decât alții. Cu toate acestea, există câțiva pași utile pe care le puteți lua pentru a preveni și trata. Multilan Active este cel mai bun medicament pentru tratarea problemelor auditive.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ce este Multilan Active?

Multilan Active unui grup de medicamente numite analgezice (analgezice) și antipiretice (antipiretice). Mecanismul exact de acțiune al acestui medicament nu este cunoscut. Poate reduce producția de prostaglandine în creier. Prostaglandinele sunt substanțe chimice care provoacă inflamații și umflături. Îmbunătățește durerea din membrana timpanică, ridicând pragul de durere, adică necesită mai multă durere înainte ca persoana să o simtă. Reduce febra prin acțiunea sa asupra centrului de reglare a căldurii în creier. Mai exact, le spune centrului să scadă temperatura corpului atunci când temperatura este ridicată.

Acest medicament este un analgezic și reducere a febrei. Multilan Active este utilizat pentru a trata multe afecțiuni, cum ar fi dureri de cap, infecții ale urechii, dureri musculare, artrită, dureri de spate, dureri de dinți, răceli și febră.

Cauze ale infecției urechii

Infecțiile urechilor la adulți sunt de obicei cauzate de microorganisme cum ar fi viruși, ciuperci sau bacterii. Modul în care o persoană este infectată determină adesea tipul de infecție infectată. Persoanele cu sisteme imunitare slăbite sau inflamații în structurile urechii pot fi mai susceptibile la infecții ale urechii decât altele. Diabetul este un alt factor de risc care poate face pe cineva mai susceptibil la infecții ale urechii. Persoanele cu afecțiuni cronice ale pielii, inclusiv eczeme sau psoriazis, pot fi, de asemenea, sensibile la infecțiile urechii externe.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Efecte secundare Multilan Active

În consecință, efectele secundare aplicate Multilan Active nu sunt universale.

Cele mai frecvente efecte secundare includ erupții cutanate, greață și dureri de cap.

Alte reacții adverse importante includ:

 •  Hipersensibilitate
 •  reacții cutanate grave
 •  Afectarea renală
 •  Anemia
 •  Reducerea numărului de plachete sanguine (trombocitopenie)

Multilan Active – component utilizat în producerea acestei capsule

Multilan Active este un analgezic similar cu aspirina. Acesta este adesea combinat cu opioide, cum ar fi codeina si dihydrocodeine, pentru a produce un analgezic mai puternic.

Alte ingrediente sunt: ​​butilparaben, carboximetilceluloză sodică, celuloză, amidon de porumb, FD & C galben No. 10, disodiu sare de sodiu edetatu, FD & C albastru # 1, FD & C Red No. 40, gelatină, hipromeloză, oxid negru de fier, oxid de roșu de fier, oxid galben de fer și stearat de magneziu.

Avantajele utilizării acestei tablet

 

 • De droguri nu are nici un efect asupra eficacității acidului acetilsalicilic în tratamentul bolilor de inima.
 •  Multilan Active este o alegere mai sigur pentru pacientii cu infectie inima si la ureche.
 •  Acest medicament ameliorează durerea (dureri de cap, dureri de dinți, dureri de spate, osteoartrita)

Dezavantaje Multilan Active

 •  poate duce la ficat și rinichi daune
 •  Se poate provoca, de asemenea, erupții cutanate / mâncărimi ale pielii
 •  Probleme respiratorii

Cum de a utiliza în mod eficient acest medicament (doză)

 •  Doza pentru adulți este de 325 până la 650 mg la fiecare patru ore sau 500 mg la fiecare 8 ore, atunci când formulările sunt utilizate pentru eliberare imediată.
 •  Doza pentru o capsulă cu eliberare prelungită de 1300 mg la fiecare 8 ore.
 •  doza zilnică maximă este de patru grame.
 •  Doza orală pentru un copil depinde de vârsta și greutatea copilului. Dacă este mai mică de 12 ani, doza este de 10-15 mg / kg la fiecare 6-8 ore, și nu mai mult de 2,6 g / zi (5 doze). La vârsta de 12 ani, doza este de 40-60 mg / kg pe zi, la fiecare șase ore și nu mai puțin de 3,75 g / zi (5 doze).

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Multilan Active – Unde să cumpărați acest medicament?

Mai jos este o legătură directă către cumpărare, unde puteți cumpăra acest medicament de la:

Sfaturi generale privind prevenirea urechii

 • Unele activități zilnice simple ajută la prevenirea multor infecții ale urechii. Unele sfaturi de bază privind igiena și stilul de viață vor contribui, de asemenea, la prevenire. Renunțarea la fumat este un pas important în prevenirea infecțiilor tractului respirator superior și a urechii. Fumatul dăunează direct țesuturilor delicate în această parte a corpului și, de asemenea, reduce eficacitatea sistemului imunitar al organismului. De asemenea, provoacă inflamație.

Urechea exterioară trebuie curățată și uscată după baie sau în baie. Experții recomandă utilizarea dopurilor pentru urechi pentru a evita acumularea de apă în urechi. De asemenea, vă poate ajuta prosopul și prosopul să-și usuce urechile imediat după scăldat.

Persoana nu trebuie să utilizeze tampoane de bumbac sau alte articole pentru a curăța urechile, deoarece acestea pot deteriora canalul urechii și timpanul, ducând la infecții. Spălarea manuală a mâinilor poate împiedica răspândirea germenilor care pot provoca infecții ale urechii. Orice persoană care încearcă să prevină infecțiile urechii ar trebui să evite, de asemenea, plasarea degetelor în urechi sau în apropierea lor.

Persoanele cu alergii ar trebui să evite provocarea de alergii cât mai mult posibil pentru a reduce inflamația și a acumula mucus care ar putea contribui la infecții. Tratarea alergiilor sezoniere și a bolilor de piele este un alt pas necesar pentru prevenirea infecțiilor urechii.

Feedbackul utilizatorilor despre Multilan Active

L folosesc de mai multe ori pe săptămână, în cazul exploziilor de durere de durere cronica in ureche, care pare să funcționeze mai bine decât o rezistență suplimentară și dłużej.Nie mă bazez pe oxicodonă mea atât de mult acum ca o iau pentru unele ecou că nu toată lumea este o explozie de durere același sosire și eu încă mai folosesc una din oksykodonów mea, am voie la 4 pe zi, dar acum eu iau unul sau doi de când am început să folosesc activ 8 oră Multilan Active am folosi, de asemenea, branduri magazin și funcționează la fel de bine. – Anonim – Europa

Am luat o capsulă înainte de a merge la culcare pentru o săptămână, pentru a vă ajuta să dormi (artrita), am avut tensiune arterială ridicată și reacția częstoskurczu.Ale oprit să ia orice următoarele medicamente regulate suplimentare. L-am luat din nou o lună mai târziu, el a avut aceeași reacție, doar mult mai rău, am dat seama ce a fost motivul pentru care, n-am luat mai mult, iar statul nu sa mai întors după trei luni, doctorii mei nu au fost conștienți de reacția acestui medicament – Soldiermom – Olanda

Am început să iau acest medicament pentru durere la ureche, este un lucru puternic, așa că nu am luat niciodată mai mult de 1000 de miligrame (2 pastile) la un moment dat. Doza zilnică maximă este de 4000 miligrame, dar nu am nevoie niciodată (suficient); Aproape jumătate din ea face un truc pentru mine. Nu am avut efecte secundare negative, dar sunt îngrijorată, pot deveni dependentă de ea dacă nu curăț în curând. Am citit ce poate face cu ficatul unei persoane … – Brookie Kooky – Polonia

Acest medicament mă ajută atât de mult de durerea mea, ne simțim de obicei în mijlocul cilindrului pe timp de noapte, deoarece noaptea durerea este mai rău, și din când în când am lua, și mă simt minunat și nu pot dormi bine, și mă simt mai bine în următoarele două zile – Reneefrendewey – Kenya

Fiul meu timp de trei zile, care suferă de o febră mare, și l-am avut pe Multilane Active la fiecare 4 ore, dar a decis să încerce Tylenol în regimul său obișnuit, dar nu a funcționat, iar febra lui este încă în creștere. este singurul lucru care a lucrat pentru el. – Credință – NY

Ch17: 49 11.03.2018ociaż au ca efect secundar al gurii uscate, și amețeli ușoare, durere primește ceea ce ar trebui, gura uscata apare atunci cand dureaza 4 ore sau mai mult în decurs de 12 ore Amețeli este o mai imediat după 1. h după indigestie, dar disipată 1 2 ore după ingestie. – Anonim – Spania

Cred că există multe beneficii ale tratamentului cu adoptarea acestei capsule pentru infecția urechii mele. Este sigur, ieftin și nu necesită prescripție medicală. În plus, este disponibil aproape peste tot și, prin urmare, este confortabil. Nu au existat efecte secundare de tratament de la mine. – Zathey – Singapore

Nu face nimic pentru durerea mea, fie ea durere de dinți, dureri de urechi, dureri de spate, dureri de cap. Trebuie să o iau în doze atât de mari, chiar și cu o mică influență, care mi-e frică de supradozaj. 4000 mg pe zi este maxim pe zi pentru o persoană. Pot să o fac atât de ușor. Ti-e teama ca ma pot ucide de o supradoza? – Koke – Italia

Multilan Active aplicații

Deși infecțiile la urechi sunt dureroase și neplăcute, cu siguranță nu amenință viața. Majoritatea practicienilor practică „așteptați și vedeți” cu 72 de ore înainte de a prescrie, deoarece multe infecții ale urechii vor scădea în același timp. Uneori părinții pot încerca o serie de remedii pentru infecții ale urechii, ceea ce poate fi o ușurare.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă sunteți alergic la acest medicament; sau dacă aveți alte alergii. Acest Multilan Active poate conține ingrediente inactive care pot provoca reacții alergice sau alte probleme. Discutați cu farmacistul dvs. pentru mai multe informații. Multilan Active lichide, comprimatele masticabile sau tabletele de dizolvare / efervescență pot conține zahăr sau aspartam.

Trebuie acordată atenție cazurilor de diabet, PKU sau alte afecțiuni care necesită reducerea / evitarea acestor substanțe în dietă. Dacă apare oricare dintre aceste afecțiuni, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru utilizarea sigură a acestor Multilan Active. Dacă sunteți gravidă, spuneți medicului dumneavoastră înainte de a utiliza acest medicament. Acetaminofenul trece în laptele matern. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a alăpta.

Rezumat
Data
Articol
Multilan Active
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
Wonder Cells
Sănătate

Wonder Cells Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
goji cream
Sănătate

Goji Cream Ingredienti, pareri, pret, recenzii