Onycosolve Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este Onycosolve?

OnycosolveOnycosolve este un preparat echipat pentru lupta împotriva ciupercii unghiei. Nu conteaza cum a fost obtinuta si ce fel de ciuperca este. Produsul actioneaza pe mai multe planuri pentru a scapa de ciuperca în sine si simptomele asociate acesteia. Imediat dupa aplicare, ar trebuie ca dupa spusele producatorului, mâncarimea care însoteste contaminarea cu ciuperca, sa dispara. Este redus si transpiratul excesiv, care favorizeaza mai departe contaminarea cu ciuperci. De asemenea, produsul nu ataca numai efectele rezultate în urma aparitiei ciupercii, ci si cauzele. Preparatul alina inflamatia cauzata de mâncarimea provocata de ciuperca. Pe deasupra este redusa productia excesiva de transpiratie, care favorizeaza dezvoltarea ciupercii. Pentru aceasta sunt distruse cauzele responsabile de formarea ciupercii. În final, preparatul are efectul de a vindeca pâna la 98% din pielea afectata si fragila, care a suferit puternic sub acapararea ciupercii. Care sunt cauzele contaminarii cu ciuperca nu conteaza pentru folosirea produsului. Nu numai sistemul imunitar slabit, ci si vizitele la piscina, supraponderalitatea, purtatul materialelor sintetice sau de la un membru al familiei sunt cai de transmitere a ciupercii, împotriva carora se poate lupta eficient cu acest preparat

Ingrediente Onycvosolve

În preparat actioneaza multe, dintre care unele partial recunoscute stiintific, ingrediente naturale pentru a scapa de ciuperci.

 • Extract de coaja de stejar: reduce pruritul si previne pe deasupra mirosurile neplacute, care se întâlnesc la contaminarea cu ciuperci. Este responsabil de sprijinirea regenerarii zgârieturilor si desfiintarea micilor rani, care apar la contaminarea cu ciuperci.
 • Angelica (Angelica Archangelica): este cunoscuta capacitatea sa de a actiona împotriva infectiilor bacteriene si a ciupercilor. Înca din secolul 14, angelica este cunoscuta ca o planta medicinala eficienta. În timpul evului mediu, planta a avut parte de o recunoastere atât de mare si un nume atât de bun încât a fost considerate un tratament pentru ciuma
 • Salvie: uleiul eteric al salviei este utilizat în diferite afectiuni ale pielii si este folosit si în preparat pentru a putea patrunde în straturile adânci ale pielii. Acolo are un efect hranitor si hidratant asupra pielii si scapa pielea cât de rapid de enervanta matreata, omniprezenta alaturi de ciuperca. Pe deasupra. Uleiurile eterice ale salviei pot vindeca si zgârieturile adânci, ajutând la o piele neteda,tânara si sanatoasa.

Uleiul de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia): este considerat un cunoscut antimicotic si are abilitatea de a încetini cresterea diferitelor tipuri de ciuperca. În acelasi timp, ataca membranele celulelor ciupercii, pe care le distruge. Astfel, este sprijinita imunitatea pielii împotriva ciupercilor, iar la sfârsitul tratamentului pielea este iar sanatoasa si suficient de capabila sa se opuna singura unei noi contaminari cu ciuperci.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Pentru cine este potrivit Onycosolve?

Preparatul se adreseaza tintit persoanelor care din motive diferite s-au ales cu o ciuperca a unghiei. Cauzele contaminarii cu ciuperci pot avea ca rezultat o slabire a sistemului imunitar, spre exemplu o îmbolnavire. Totusi, supraponderalitatea, purtarea hainelor din material sintetice, luarea ciupercii din piscina sau chiar din propria familie pot conduce si ele la ciuperci ale unghiei. Onycosolve poate fi folosit eficient de toti cei care au fost afectati de ciuperca. De aceea produsul se adreseaza utilizatorilor care prefera ingrediente naturale cu ajutorul carora sa lupte împotriva ciupercii de pe unghie si sa întareasca tesuturile afectate alaturi de pielea din jur.

Cum functioneaza efectul Onycosolve?

Efectele au loc pe mai multe planuri. În primul rând, produsul reduce pruritul care este omniprezent în caz de infestare cu ciuperca. Pe deasupra se reduce cantitatea de transpiratie, care furnizeaza un mediu deosebit de benefic ciupercii. Totodata, produsul sprijina însanatosirea pielii si vindeca micile rani cauzate de ciuperca în pielea din jur. Parazitii ciupercii sunt imediat distrusi. Se adauga faptul ca tesuturile afectate sunt întarite, ca în cele din urma sa devina imune împotriva unei noi contaminari cu ciuperca si de fapt sanatoase si capabile sa se opuna ciupercii. Un alt avantaj al tratarii cu acest produs provine din faptul ca tesuturile sunt atât de întarite încât o noua infestare în decursul a 12 luni dupa tratament este foarte improbabila.

Preparatul actioneaza:

 • Reducând pruritul
 • Reducând transpiratia
 • Ucigând ciuperca
 • Întarind sistemul imunitar

Cum se administreaza Onycosolve?

Administrarea este foarte simpla. Întâi pielea trebuie curatata blând si uscata temeinic folosind un prosop. Spray-ul se aplica apoi pe pielea uscata, pe talpa piciorului, pe degetele de la picioare si pe unghii. Ulterior, preparatul se maseaza în piele si in zona unghiilor. Produsul trebuie administrat de 2-3 ori pe zi pentru succes. Important este ca în paralel sa fie mentinut un mediu igienic considerând ciuperc. Aceasta înseamna de exemplu ca prosoapele folosite dupa spalare pentru uscarea picioarelor, sa fie utilizate o singura data si apoi sa fie spalate la o temperatura foarte înalta, astfel încât ciuperca sa nu se fixeze aici si sa poata trece din nou foarte usor pe piele si unghii.

Ce avantaje si ce dezavantaje prezinta Onycosolve?

Avantaje:

 • Actioneaza natural
 • Nu sunt necesare antibiotice sau tratamente cu laser
 • Efectele îsi fac simtita prezenta în timp scurt, de obicei deja dupa 2 saptamâni de la începerea tratamentului
 • Efect de lunga durata, întrucât împiedica formarea de noi ciuperci pe o perioada de 12 luni
 • Verificat prin teste efectuate în Toronto
 • Recomandat dermatologic

Dezavantaje:

 • Se poate obtine exclusiv online, nu exista în farmacii sau alte locatii fixe

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Exista efecte secundare cunoscute ale Onycosolve?

Pâna acum nu sunt cunoscute efecte secundare si producatorul nu face afirmatii privitoare la eventualele efecte secundare care ar fi de temut care ar putea aparea la utilizarea Onycosolve. Chiar daca produsul este utilizat în paralel cu alte tratamente medicamentoase, nu exista interferente.

Testul general Onycosolve

Preparatul actioneaza ca antimicotic natural, fara sa fie nevoie de antibiotice sau alte mijloace care actioneaza pe cale chimica împotriva ciupercii. În aceasta privinta, preparatul a fost verificat prin teste extinse în Toronto. Testul a fost condus într-o clinica din Toronto în anul 2013, iar la studiu au participat femei si barbate cu vârstele cuprinse între 25 si 78 de ani. Subiectii au putut observa deja dupa 2,5 saptamâni o îmbunatatire vizibila a afectiunii, iar dupa 5 saptamâni rezultatele erau atât de evidente încât contaminarea este complet stopata, iar zonele afectate se pot regenera acum. Dupa finalizarea testelor preparatul a fost aprobat cu recomandari dermatologice în Toronto.

Experiente generale cu Onycosolve

Utilizatorii care au înregistrat o infestare cu ciuperca, au exprimat opinii pozitive despre efectele produsului pe timpul tratamentului. O doamna doctor dermatolog care practica deja de 14 ani, a “raportat” pe site-ul producatorului ca din 70 de pacienti care au folosit produsul, 67 au obtinut rezultate dupa o scurta perioada de timp ca de exemplu o reducere a pruritului. Pe deasupra, la acesti pacienti infestarea cu ciuperca s-a micsorat puternic deja dupa 2 saptamâni. Viabilitatea se demonstreaza si prin faptul ca pacientii au fost scapati pe o perioada lunga de timp de ciuperca. Pe acest link gasiti mai multe experiente ale clientilor!

Cum arata costurile Onycosolve?

Onycosolve actioneaza pe baza naturala, de aceea tratamentul nu este compensat de casa de asigurari. Deoarece singura posibilitate de a obtine produsul este online, pe site-ul producatorului si de la partenerul online, neputând fi obtinut nici din farmacii sau online, pacientii trebuie sa suporte costurile preparatului în totalitate, fara sa primeasca vreo subventionare. Produsul vine într-un ambalaj de 50 ml. Acest pachet costa online în medie 50 euro. Produsul se poate obtine si de pe site-ul producatorului. Acolo produsul este oferit, la pret normal, cu 78 euro.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De unde pot cumpara Onycosolve?

Obtinerea produsului se poate face de la producator sau de la partenerul online. Avantajul comenzii la producator consta în faptul ca desi pretul la producator pe recipient este mai mare, exista multe oferte si are loc o reducere de pret în momentul comandarii deodata a mai multor recipiente. Producatorul se poate astfel dovedi sursa mai convenabila de obtinere a produsului.

La producator sunt facute – pe perioade limitate – oferte, la care pretul pe recipient devine 39 euro. Pe deasupra se adauga posibilitatea folosirii ofertelor speciale, de lunga durata la achizitionarea mai multor recipiente. La cumpararea a 2 recipiente, pretul produselor se ridica la 59 euro, iar clientul primeste o alta gratis.

La o comanda de 3 sticlute pretul producatorului este de 89 euro si sunt livrate alte 2 sticlute gratis. Producatorul ofera pe deasupra si livrare gratuita. Un alt avantaj al comenzii direct de pe site-ul producatorului se bazeaza pe garantia de tip “Banii înapoi”. Daca clientul nu este multumit, poate trimite bunurile înapoi în decursul unei perioade de 30 de zile si primeste banii înapoi fara pretentii la numirea motivului pentru care este returnat produsul Plata se poate face la producator prin PayPal sau prin factura.

Rezumat
Data
Articol
Onycosolve
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
welltox
Sănătate

Welltox Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Valgus 2 in 1
Sănătate

Valgus 2 in 1 Ingredienti, pareri, pret, recenzii