Poliglu Pareri, pret, recenzii

Oricine călătorește mult în alte țări cunoaște cu siguranță problema cu limba. În magazine este posibil să se poată comunica în continuare în limba engleză. Dacă mergeți apoi printre populație, acest lucru devine mai dificil. Mai ales când vine vorba de țări în care engleza nu este neapărat vorbită peste tot. Unii oameni învață pentru aceste cazuri mai multe limbi străine. Dar ei nu pot acoperi totul. Pentru a nu-ți atinge limitele, există Poliglu. Traducătorul de limbi străine vă poate asigura că puteți comunica cu ușurință în timp ce sunteți în mișcare, și asta fără prea mult efort. Am vrut să analizăm mai îndeaproape acest companion de călătorie și, prin urmare, l-am testat. De asemenea, explicăm abilitățile sale generale și vedem ce mai poate face.

Ce este Poliglu?

Poliglu este un traducător de limbi străine pe care îl puteți lua cu dumneavoastră în multe țări pentru a putea comunica cu ușurință în limba dumneavoastră. Acest lucru poate fi util în foarte multe cazuri. Mai ales atunci când sunteți mult timp pe drumuri sau vă place să călătoriți în diferite țări, a căror limbă nu este vorbită. Producătorul pune la dispoziție mai multe limbi și este extrem de ușor de utilizat. Mai presus de toate, sunt aduse în prim plan următoarele proprietăți:

 • traducere fără probleme în 1,5 secunde
 • extrem de ușor de utilizat
 • sunt disponibile multe limbi
 • autonomie mare a bateriei
 • nu sunt necesare cunoștințe tehnice
 • poate fi utilizat în ambele direcții

Poliglu

După cum puteți vedea, nu puteți utiliza Poliglu într-o singură direcție. Dacă cineva vă răspunde ceva, puteți de asemenea, să îl traduceți în limba dvs. Nici măcar nu trebuie să aveți cunoștințe tehnice speciale, trebuie doar să apăsați câteva butoane specifice. Traducerea are loc într-un timp scurt și datorită lui Poliglu este posibilă o conversație fluentă, fără probleme.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De ce ar trebui să mă ajute acest produs?

Oricine călătorește mult cunoaște probabil și problema faptului că nu înțelege întotdeauna tot ce se spune în jurul său. Puteți învăța oricât de multe limbi străine doriți. Nu le aveți întotdeauna la îndemână pe cele care se vorbesc în țara în care călătoriți. Prin urmare, un traducător vocal este o modalitate excelentă de a vă descurca de a face exact asta. Pentru că, cu el, ai nevoie doar de ceea ce vrei să spui de fapt, vorbește în dispozitiv și poți apela limba națională corespunzătoare. Traducerea durează câteva secunde și puteți comunica bine atât în cafenele, cât și în cadrul populației. În acest fel, vacanța este mult mai bună.

Care este publicul țintă al lui Poliglu?

Oricine ar dori să plece în vacanță și să comunice acolo poate beneficia de Poliglue. Nu contează dacă stați într-o cafenea și comandați o bucată de prăjitură sau dacă sunteți în oraș și doriți să cereți indicații. Ambele reprezintă o problemă semnificativă pentru cineva care nu cunoaște limba națională. Prin urmare, este foarte recomandat să aveți alături de dumneavoastră un traducător de limbi străine, cum ar fi Poliglu. Acesta se află acolo complet irelevant ce vârstă are utilizatorul. Poliglu îi poate ajuta atât pe tineri, cât și pe cei mai în vârstă și poate servi drept traducător de limbă.

Ca însoțitor de călătorie, acesta devine un instrument indispensabil pe care nu îl veți mai lăsa acasă. Nici măcar nu este necesar să aveți cunoștințe tehnice deosebite. Pentru că este necesar doar să apăsați anumite butoane, care se ocupă apoi de tot restul. În principiu, oricine poate încerca o singură dată traducătorul de limbi străine și va constata singur că dispozitivul nu face decât să îi aducă beneficii.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cum se utilizează produsul?

Utilizarea Poliglu este foarte ușoară. Există mai multe butoane pe dispozitiv. Mai întâi de toate, este necesar să setați limba. Manualul de instrucțiuni explică modul în care puteți face acest lucru. Apoi, trebuie doar să apăsați butonul A și să vorbiți în dispozitiv ceea ce doriți să traduceți. Dacă dați drumul la buton, acest lucru va fi tradus pentru dvs. fără probleme. Pe de altă parte, dacă doriți să traduceți ceva în limba dumneavoastră, apăsați tasta B și înregistrați ceea ce spune celălalt. Dacă dați din nou drumul la acest buton, ceea ce a fost spus va fi în interiorul tradus în limba dumneavoastră timp de o secundă și jumătate. Mai mult nu este absolut deloc necesar. După cum vedeți, operațiunea este complet necomplicată și, datorită traducătorului vocal, puteți avea o conversație fluentă, în care vă simțiți ca și cum ați vorbi cu adevărat limba respectivă.

Poliglu Utilizați

Care sunt avantajele și dezavantajele traducătorului de limbi străine?

Ca orice dispozitiv tehnic, Poliglu are și el propriile avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când îl cumpărați. Prin urmare, am profitat de șansa de mai jos și am rezumat tot ce este necesar pentru dvs. Deci, puteți decide poate mai bine dacă traducătorul de limbă este potrivit pentru dvs.. Deci, puteți folosi listele ca un ajutor pentru decizia de cumpărare.

Avantaje:

 • extrem de ușor de utilizat
 • multe limbi disponibile
 • construit compact și, prin urmare, portabil în mod optim
 • reacționează în câteva secunde
 • poate fi utilizat din nou și din nou

Dezavantaj

 • nu este cunoscut

După cum puteți vedea, Poliglu nu are niciun dezavantaj la care să vă gândiți atunci când folosiți traducătorul de voce. Însoțitorul de călătorie vă va sprijini fără probleme să vă găsiți drumul într-o țară străină. Chiar dacă este vorba doar de o cafenea sau pe stradă, când trebuie să cereți indicații. Puteți să-l puneți în buzunar și să apăsați doar câteva butoane atunci când doriți să îl utilizați. În câteva secunde aveți o traducere și puteți comunica așa cum doriți.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Sigilii de calitate și caracteristici Poliglu

Desigur, am vrut să aflăm mai multe despre asta și să-l punem la încercare pe Poliglu. Am vrut să încercăm dacă este într-adevăr la fel de ușor cum promite producătorul. Prin urmare, am comandat inițial traducătorul de limbă, care a fost posibil și fără probleme. L-am prins destul de repede, așa că noi am putea începe cu testul nostru imediat. În același timp, am dăruit însoțitorul de călătorie unui coleg care mergea într-o călătorie de afaceri.

În ambele cazuri am putut stabili că Poliglu poate fi folosit fără probleme și că traducerea are loc de fapt la fel de repede cum a fost promis. De asemenea, colegul nostru s-a înțeles de minune cu dispozitivul din mers și a putut să țină conversații fără a fi nevoit să vorbească el însuși limba. În general, am fost foarte surprinși de performanța lui Poliglu, dar credem și că traducătorul de limbă poate face una și în alte limbi decât engleza performanță bună spectacole. Datorită diferitelor limbi, vă puteți găsi foarte bine drumul și nu mai trebuie să contați că trebuie să comunicați cu mâinile și picioarele așa cum a fost cândva.

Opinii PoligluOpinii Poliglu

Când căutăm informații despre Poliglu, am căutat în mod natural alte site-uri web și am căutat opiniile utilizatorilor care au folosit deja traducătorul de limbă. Am vrut să obținem o imagine și mai bună a însoțitorului de călătorie și acest lucru a fost foarte posibil folosind rapoartele de experiență. Majoritatea acestora au fost foarte pozitive și au raportat că Poliglu a fost acolo în diferite țări și au tradus limbi pe care nu le vorbeau ei înșiși. Tradusul a fost făcut de locuitorii țării inteles foarte bine și astfel a fost posibil să avem o conversație în câteva minute care să ofere informații despre orice altceva. Cei mai mulți dintre ei nu mai doresc să se descurce fără tovarășul lor de călătorie și descriu Poliglu ca pe o modalitate foarte inovatoare de a-și găsi drumul în străinătate. Prin urmare, sunt bucuroși să o recomande și altora și nu vor să-l mai rateze. În principiu, tot ceea ce am putut afla în testul nostru a fost susținut. Mai multe experiențe ale clienților pot fi găsite prin intermediul acestui link! *

Există probleme tehnice cunoscute?

După ce am testat în mod regulat dispozitivul, am constatat că nu au existat probleme de niciun fel atunci când am folosit traducătorul, cu condiția să fie respectate instrucțiunile de utilizare ale producătorului.

De unde pot cumpăra Poliglu?

Cel mai bine este să-l cumpărați direct de la producător, care are propriul site pe internet și oferă dispozitivul acolo printr-un magazin online. În acest fel se poate presupune și ca primesti originalul și nu o copie prost făcută. Aici ai și garanția că totul se va derula spre propria ta satisfacție.

Dar nu doar din cauza comenzii necomplicate, este indicat sa comandati direct de la producator. Are oferte speciale în magazinul său web de care pot fi profitate. Acestea includ nu doar unul dintre traducătorii de limbi, ci mai mulți. Deci mai ai ceva ajutor, chiar dacă unul dintre baterii este descărcat. În plus, poți folosi mai multe dispozitive pentru a-ți echipa întreaga familie sau pentru a oferi cuiva un cadou frumos. În plus, dispozitivul este individual mai ieftin decât la comanda individual. Prin urmare, merită întotdeauna să profitați de aceste oferte atunci când sunt disponibile. Dar aveți grijă: sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp și, prin urmare, ar trebui să fie folosite atunci când aveți ocazia. Dacă la un moment dat nu mai sunt disponibile, nu este clar dacă te poți întoarce la Poliglu conditii favorabile primeste. Prin urmare, vă sfătuim întotdeauna să profitați de oferte.

Poliglu RO

Poliglu fapte tehnice

Acum ajungem la proprietățile tehnice ale Poliglu, astfel încât să fie posibilă o perspectivă mai profundă în acest sens. În cele ce urmează vom rezuma ceea ce știm.

 • are un total de 36 de limbi, inclusiv hindi, japoneză și diverse tipuri de spaniolă
 • Conversațiile sunt posibile în timp real datorită înregistrării rapide
 • Traducere fără probleme și prin aplicație

Din păcate, nu se pot afla mai multe despre tehnologia Poliglu. Cu toate acestea, credem că informațiile îți spun deja ce este important și că te poți baza pe tovarășul tău de călătorie în cazul unei conversații.

Cum funcționează procesul de comandă?

Însoțitorul de călătorie trebuie să fie comandat doar folosind un formular de comandă. Aici introduceți propriile date și apoi alegeți cum doriți să plătiți pentru tot. Metode fără probleme, cum ar fi PayPal sau cardul de credit, sunt disponibile aici. După aceea, comanda este pur și simplu trimisă. Furnizorul trimite apoi un E-mail de confirmare, în care întregul proces de comandă este notat din nou. Deci aveți întotdeauna o privire de ansamblu. Când este trimis traducătorul de limbă, veți primi un alt e-mail. Există apoi un link de livrare în acest e-mail. Acest lucru face foarte ușor să urmăriți coletul online și să aflați când ar trebui să ajungă la dvs. Apoi puteți încerca imediat traducătorul de limbă.

Evaluare și recomandare Poliglu

În acest moment, am dori să recomandăm Poliglu altora. Traducatorul vocal este compact și ușor de utilizat. Se potrivește în buzunar și, prin urmare, poate fi luat cu ușurință atunci când călătoriți. Însoțitorul de călătorie este, de asemenea, foarte bun ușor de utilizat si usor de folosit. Astfel, din mers, ai întotdeauna garanția că te poți face înțeles, chiar dacă nu vorbești de fapt limba. Chiar și persoanele fără cunoștințe tehnice pot folosi dispozitivul și îl pot folosi fără ezitare. Atât testul nostru, cât și recenziile altora sugerează că puteți utiliza corect însoțitorul de călătorie în orice moment. Fie că este vorba de a comanda o cafea sau de a cere indicații.

Întrebări frecvente

În această ultimă secțiune, dorim să clarificăm orice întrebări care ar fi putut apărea în timpul citirii. Dorim să ne asigurăm că sunteți informat în mod optim și că puteți decide și mai bine dacă Poliglu este potrivit pentru dvs.

 • Î: Există costuri ascunse pentru utilizarea Poliglu?
 • A: Absolut nu! Nu există costuri suplimentare de care să vă temeți atunci când utilizați traducătorul de limbă.
 • Î: Cât timp durează să ții Poliglu în mâini?
 • R: De obicei, durează aproximativ două săptămâni pentru ca traducătorul vocal să fie primit și utilizat pentru livrare.
 • Î: Poliglu chiar funcționează în ambele sensuri?
 • A: Da! Dispozitivul acceptă astfel o conversație fără probleme și permite comunicarea în multe
 • limbi.
 • Î: Ce fac dacă dispozitivul nu este ceea ce ți-ai imaginat?
 • R: Atunci o trimiți înapoi. Achiziția este complet fără riscuri și dacă nu vă place, o puteți trimite pur și simplu înapoi în 30 de zile. Atunci îți vei primi banii înapoi fără probleme.
 • Î: Cât de des pot schimba limba?
 • R: De câte ori vrei, de fapt.
Informații despre furnizor sau partener de transport

Poliglu este vândut de o firmă cu următoarea adresă: UAB Ekomlita, K. Donelaicio 60, LT-44248, Kaunas, Lithaunia. Există și un număr de telefon care poate fi folosit. Este: +1 (469) 654-4213. În plus, cel serviciu a fost configurată o adresă de e-mail la care vă puteți adresa dacă aveți întrebări: [email protected] Traducatorul vocal este disponibil de pe următorul site web: https://get-poliglu.com/

Poliglu Logo

Directorul sursă și alte linkuri:
 1. https://en.wikipedia.org/wiki/Translation
 2. https://www.languagescientific.com/the-difference-between-translation-and-interpreting/

Poliglu

7.8
Aplicabilitate 8.5
Utilizare 8.0
Preț 7.0
Previous Post
HyperShoes
Gadgeturi

HyperShoes Pareri, pret, recenzii

Next Post
Hondrostrong
Suplimente Nutritive

Hondrostrong Ingredienti, pareri, pret, recenzii