Ce ofertă de sport există pe televiziunea cu plată?

Pay-TV devine din ce în ce mai popular astăzi, iar fanii sportului merită prețul. Un program extins de sport vă permite să vedeți multe evenimente live la evenimente sportive naționale și internaționale. Diferiții furnizori oferă modalități diferite de a vă bucura de aceste programe. Prin urmare, merită, de asemenea, înainte de a încheia un contract de plată-TV, odată ce cei mai buni furnizori să se compare. În acest fel puteți asigura exact programul sportiv al viselor dvs.

Cunoașteți ofertele sportive ale companiilor individuale

În Germania aveți la dispoziție diferiți furnizori de televiziune cu plată pentru a oferi canale sportive. Acești furnizori includ:

  • Sky-TV
  • Kabel Deutschland
  • Telekom Entertain
  • Kabel Bw
  • Tele Columbus

Pentru a verifica oferta sportivă a fiecărui furnizor, vă puteți informa online despre diferitele pachete disponibile. Dacă doriți să obțineți cel mai bun preț pentru furnizorul Sky cu un abonament nou, atunci aruncați o privire la ofertele actuale ale Sky.

Ofertă sportivă extinsă la Sky

Sky oferă mai multe pachete pentru a primi sport. Întotdeauna popular este pachetul Bundesliga, cu care puteți viziona toate meciurile din Bundesliga live. Sky poate fi, de asemenea, recepționat prin Internet, astfel încât să puteți urmări și jocurile de pe telefonul dvs. mobil dacă nu sunteți acasă în timp ce vă aflați în avion

Un alt pachet de la furnizor oferă un program sportiv mixt, în care puteți urmări pe lângă cursele de fotbal și Formula I, golf, handbal și tenis pe ecran. Pentru a primi un pachet Bundesliga sau Sport pe Sky, trebuie să vă abonați la un pachet de bază și să comandați suplimentar pachetul de sport dorit. Puteți obține de multe ori oferte ieftine pe Sky.

Sport la Kabel Deutschland

Prin înscrierea la Kabel Deutschland veți primi Sportgigital. Stația este cunoscută pentru fotbalul internațional live și vă permite să vizionați o varietate de meciuri de fotbal. În plus, vă puteți bucura, de asemenea, de jocuri de baschet, hochei pe gheață și alte sporturi. Stația oferă un program pe toată durata zilei, astfel încât să puteți găsi oricând un program sportiv interesant.

Telekom Entertainment și Tele Columbus pentru fanii sportului

Chiar dacă alegeți un abonament la furnizorii Telekom sau Tele Columbus, vă puteți bucura de un program sportiv excelent. La Telekom puteți rezerva șapte canale sportive excelente în plus. De asemenea, puteți să rezervați lunar pachetul sportiv astfel încât să puteți plăti mai mult pentru evenimente speciale, cum ar fi Jocurile Olimpice sau Cupa Mondială de Fotbal.

La Tele Columbus puteți beneficia de patru canale sportive, unde puteți urmări și evenimente de motorsport.

Beneficiile programului de televiziune cu plată

Pay-TV nu numai că vă oferă avantajul numeroaselor evenimente live, dar oferă, de asemenea, canale cu programare sportivă pe tot parcursul zilei, fără publicitate. În acest fel, vă puteți bucura perfect de programele sportive.

Previous Post
vibro shaper
Sănătate

Vibro Shaper Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Bitcoin Code
Bani

Bitcoin Code Ingredienti, pareri, pret, recenzii