Silane Guard Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Zgârieturile în vopsea sau decolorarea inestetică de-a lungul anilor dau o mașină un aspect corect uzat. Cei care încep destul de repede pentru a proteja mașina de astfel de probleme încă mai au parte de ea, chiar dacă mașina este ceva mai în vârstă. Și, desigur, crește valoarea de revânzare dacă vopseaua rămâne în formă bună. Dar cum este garantat acest lucru? Cele mai multe lustruire care pot fi folosite după o anumită vârstă tind să frece un strat de vopsea în jos, iar garniturile aplică doar un strat subțire care nu poate apăra chiar împotriva celor mai multe zgârieturi. Așa că am încercat Silane Guard o dată. Un produs care oferă mașinii o protecție excelentă și, prin urmare, îmbunătățește vizibil autovehiculul în mod semnificativ. Să aruncăm o privire în detaliu.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ce este Silane Guard?

Silane GuardCum apare aspectul urât al unei mașini de-a lungul anilor este foarte diferită. Influențele de mediu nu sunt chiar nevinovate. Hrana pentru insecte pe autostradă, particulele de plante care zboară prin aer pe vopsea și se lipesc acolo, sau doar ramuri care se deplasează de-a lungul părții mașinii și aderă la moștenirile lor. Faptul este că fiecare mașină este tras după un anumit timp, fie de la zgârieturi, fie de încercările pe care le-am făcut pentru a elimina influențele de mediu inestetice din vopsea. Indiferent dacă sunt colorate poloneză sau garnituri similare – nu creează același efect ca Silane Guard. Produsul constă dintr-un pahar lichid de apă, care sigilează suprafața vopselei, dar este considerabil mai puternic decât orice alt sigiliu de pe piață. Iată o prezentare generală a caracteristicilor:

 • protejează toate culorile corpului
 • se potrivește oricărui tip de vehicul și vopsea
 • protecția împotriva fisurilor mici
 • de asemenea, respinge apa

Oricine își tratează corect mașina cu produsul va avea pace de minte timp de un an sau chiar înainte de orice deteriorare sau lacrimi care par a fi neatractive. Aplicația este atât de ușoară. Organismul beneficiază de el, la fel ca și valoarea vehiculului. Efecte similare au fost deja observate în afișajele smartphone-urilor. Protecția culorilor este, totuși, un pic mai puternică și mai potrivită pentru orice vehicul.

Pentru cine este Silane Guard produsul potrivit?

Toți cei care acordă importanță mașinii și aspectului său beneficiază de utilizarea acestui produs. Pentru că nu numai că păstrează aspectul frumos al vopselei, ci și crește valoarea de revânzare. Deoarece nu rareori, acesta este un factor, dacă într-o zi vreți să cumpărați o mașină nouă și să vindeți din nou vechiul. Vopseaua este examinată întotdeauna de către cumpărător și poate ajunge până la suma de patru cifre, dacă este cât se poate de bună. Chiar și vopselele mai vechi beneficiază încă de tratamentul cu produsul, deoarece acestea sunt refăcute și protejate împotriva altor influențe externe.

Detaliile tehnice ale firmei Silane Guard

Dar ce conține de fapt acest produs care îl face atât de eficient? Ne-am uitat la asta odată. Produsul este fabricat de un producător japonez numit Wilson și este o compoziție cu un singur component care nu trebuie amestecată în continuare. Sealerul de sticlă de apă este ușor de aplicat și un pachet va dura aproximativ 2 până la 3 tratamente. Deci, aveți o culoare strălucitoare pe tot parcursul anului și puteți continua să conta pe el chiar și cu tratament obișnuit. Alte detalii tehnice:

 • Protejează culoarea originală a caroseriei
 • îi conferă aspectul strălucitor
 • În plus, este impermeabil la apă
 • protejează împotriva fisurilor minore
 • Protejează chiar și în cazul spălării obișnuite cu șampon auto mai puternic

Deci, nu face nimic, dacă chiar doriți o curățare temeinică a mașinii după o poluare puternică. Stratul de protecție conferă vopselei un finisaj perfect, care poate proteja împotriva impactului ulterior.

Cum funcționează aplicația Silane Guard?

Desigur, folosirea corectă pentru durabilitate este esențială. Prin urmare, producătorul a oferit o recomandare privind modul de utilizare a produsului.

 • Pasul 1: Mașina este curățată și degresată. Acest lucru este esențial pentru caroserie atunci când este tratat ulterior cu produsul.
 • Pasul 2: Buretele este bine înmuiat cu produsul. Apoi, compoziția se aplică mașinii.
 • Pasul 3: După aproximativ 5 până la 10 minute, trebuie uscat, după care suprafața este curățată cu o cârpă fără presiune.
 • Pasul 4: Repetați pașii de la 1 la 3 până când sunt aplicate în total 6 straturi în mașină.

După ce mașina este bine protejată de influențele externe. Cantitatea de straturi este necesară pentru a asigura această protecție.

Care sunt avantajele și dezavantajele Silane Guard?

Desigur, toate gadgeturile au avantaje și dezavantaje, care ar trebui să fie informate în prealabil. Am folosit ocazia și am rezumat totul în mod clar:

Silane Guard beneficiază:

 • aplicare ușoară
 • o bună protecție pentru întregul corp
 • Etanșarea împotriva fisurilor minore
 • pentru toate tipurile de vopsea
 • conferă mașinii strălucirea veche
 • crește și valoarea de revânzare

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Silane Guard dezavantajează:

 • Primul tratament este un pic mai scump

Dacă utilizați produsul pentru prima dată, ar trebui să aplicați în mod ideal 6 straturi. Tratamentele ulterioare pot include și mai puține, totuși, cât de des vă repetați procedura. Pentru o protecție optimă, utilizarea regulată este obligatorie. Tratamentul rămâne extrem de simplu și asigură o bună protecție împotriva tuturor influențelor mediului. Un alt mare avantaj este că orice lac poate fi tratat cu produsul și chiar vopsele metalice pot beneficia cu ușurință de el, deoarece este un etanșant de sticlă de apă.

Testul general pentru Silane Guard

Desigur, am vrut, de asemenea, să încercăm protecția culorilor și am încercat-o pe trei mașini diferite. Faptul este că cu cât vehiculul este mai mare, cu atât este mai mare efortul. Un avantaj, totuși, este faptul că dacă aveți o mașină de lustruit, de exemplu, o puteți folosi fără presiune. Totul merge mai repede și ia dezavantajele produsului. Protecția de sticlă de apă nu distruge mirosuri neplăcute și este foarte bogată atunci când este aplicată pe mașină, astfel încât să se vină cu cantitatea ușor pentru trei tratamente. Cele trei mașini au fost tratate de noi cu produsul și după aceea au avut șase straturi de lichid pe el. Vopseaua sa îmbunătățit vizibil. Chiar și cu modelul puțin mai vechi, a cărui vopsea a fost vizibil deteriorată și pe care am folosit-o ca prim exemplu pentru a testa cât de bun este produsul în realitate. În ansamblu, am fost foarte mulțumiți de protecția vopselei și credem că trupul cu siguranță câștigă. Toată lumea ar trebui să aibă un astfel de accesoriu în garaj și să aibă grijă de mașina lor. Spre deosebire de alte produse, acest lucru nu îndepărtează treptat straturile de vopsea, ci oferă mai degrabă straturi noi și, de asemenea, asigură că apa este respinsă. Când plouă atât de ușor din asta. De aceea, recomandăm acest lucru foarte mult.

Generalul experimentează Silane Guard

De asemenea, am căutat Internetul pentru mai multă experiență și l-am găsit. Produsul este popular și majoritatea oamenilor apreciază mașina și aspectul său. Sunt entuziaști și au obținut rezultate pozitive și cu protecția culorilor. Nu am putut găsi niciun rezultat negativ, deci presupunem că și cei care au aplicat mai puțin de 6 straturi nu s-au comportat neapărat atunci când au judecat rezultatul. În general, prin urmare, există un nivel foarte ridicat de satisfacție a clienților.

Se cunosc probleme de protecție a Silane Guard?

Utilizarea pe corp este întotdeauna puțin complicată, dar dacă folosiți o cârpă moale, nimic nu trebuie să meargă prost. Este important să aplicați întotdeauna un strat regulat pentru a menține protecția și, ocazional, să luați întreaga procedură, punând până la șase straturi pe mașină. Nu există probleme generale, cu excepția faptului că produsul este produs de un producător japonez și, prin urmare, nu este atât de bun.

Unde pot să cumpăr Silane Guard?

Desigur, dorim să răspundem și la această întrebare. Produsul poate fi cumpărat foarte bine pe Amazon, unde acesta este oferit la prețuri preferențiale. Ceea ce cheltuiți aici merită în orice caz, chiar și pe termen lung, dacă doriți să lustruiți corpul și doriți să dați automobilului acel ceva. Când comandați prin Amazon, se aplică regulile tipice și puteți citi recenziile altor utilizatori. Desigur, acest lucru oferă și mai multă siguranță.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Revizuirea Silane Guard

Nu este ușor să găsiți o protecție bună pentru corpul mașinii. Dar oricine plătește acest produs și se deranjează să aplice până la șase straturi pe el pe întreaga mașină va beneficia în orice caz, oferindu-i mașinii sale o culoare extraordinară, de asemenea durabilă. Protecția cu sticlă de apă conferă mașinii un strat protector care nu numai că permite scurgerea apei, ci previne, de asemenea, influența tipică a mediului, cum ar fi zbura și gâtul, de a ajunge la vopsea. În plus, sunt împiedicate fisuri mai mici și se evită daunele. Produsul este ideal pentru persoanele care au cumpărat o mașină excelentă și doresc să-și mențină aspectul pe termen lung. Deoarece vopseaua este deteriorată rapid de alte produse. Chiar și prin șamponul auto normal, care uneori are un efect negativ asupra vopselei. În schimb, nu puteți merge prost la acest produs.

Silane Guard compun noul ingredient: silan.

Prin această tehnologie de compoziție, aceasta poate susține rezistența acoperirii ca oricând; și, în plus, poate face suprafața mașinii să fie super netedă la atingere ca niciodată. Acoperirea durează mai mult de un an. Nu este nevoie să faceți o grijă deosebită. Șamponul zilnic este suficient pentru a menține acoperirea. Cu Silane Guard, îmbrăcați-vă mașina ca și pro de unul singur!

Rezumat
Data
Articol
Silane Guard
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
Paint Runner Pro
Suplimente Alimentare

Paint Runner Pro Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
fresh fingers
Sănătate

Fresh Fingers Ingredienti, pareri, pret, recenzii