Tactic Air Drone Pareri, pret, recenzii

Când vine vorba de a face niște fotografii foarte speciale, dronii sunt foarte populare în aceste zile. Acestea oferă posibilitatea fotografierii aeriene și înregistrează materialul într-o rezoluție de înaltă calitate. Dar dronii nu sunt întotdeauna atât de practici încât să poți face fotografii cu ele sau să ai și alți curioși cu care trebuie să trăiești. Pe lângă o baterie slabă, aceasta include și un comportament de zbor slab, imposibil de controlat. Astăzi ne-am ocupat de Tactic Air Drone. Un drone care poate înregistra chiar și în calitate 4k.

Tactic Air Drone

Ce este Tactic Air Drone?

Acest obiect zburător este un dronă care vă permite să luați fotografii aeriene cu ușurință. Sistemul flexibil vă menține sub braț în mișcare și dispune de caracteristicile tehnice care vă permit să înregistrați videoclipuri în calitate de până la 4k. Iată caracteristicile pe care producătorul le-a promis:

 • funcția Intelligent Follow Me
 • Afișaj dual și afișare imagine în imagine
 • controlul recunoașterii gesturilor cu captura de imagine
 • Camera cu motor activ 4K
 • 20 de minute pe zbor pe termen lung Modularbatterie
 • Poziționarea optică a fluxului

Drona oferă operatorului posibilitatea de a se deplasa liber în orice moment. Printr-un barometru integrat, drona zboara doar la fel de mare ca si-a stabilit si este capabila sa-l urmeze pe destinatar oriunde merge. Camera permite în interiorul controlerului să țineți mereu la curent. Înregistrările pot dura până la 20 de minute, atâta timp cât bateria se oprește. Drona are, de asemenea, capacitatea de a ateriza independent înainte de a vă epuiza energia. Poziționarea optică a fluxului garantează imagini bune, ca și cum ar fi fost realizate cu o cameră silențioasă.

Tactic Air Drone_4

Cu ce ​​ajuta dronul?

Dacă vrei să iei niște poze cu adevărat bune din aer astăzi, de obicei folosești un dron. Ele sunt ușor de deplasat și, mai presus de toate, funcționează și încă fac fotografii fără dificultate. Pentru anumite afaceri, o astfel de dronă este într-adevăr foarte utilă. Cel mai târziu la nunta următoare sau în vacanță, drone-ul nu mai este acasă, pentru că astfel creați imagini pe care le place să-și amintească.

De ce am nevoie de un Tactic Air Drone?

În principiu, drona poate servi oricui are o mică idee despre acest subiect. Prin urmare, grupul țintă nu poate fi clasificat atât de clar în care este vizată. Chiar și adolescenții ar trebui să poată să se ocupe rapid, adulții care filmează filme de acasă sau orice altceva care îi vine în principiu în fața obiectivului. De asemenea, generația mai în vârstă se distrează cu operația, pentru că este proiectată cu ușurință și este atât de optimizată încât nu o puteți rupe. Deci, aceasta oferă practic distracție în fiecare grup de vârstă.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cum se utilizează Tactic Air Drone?

Când ești în mișcare, dronul are câteva brațe pliate, astfel încât să poți să-l iei cu tine în deplasare. Odată ce l-ați despachetat și l-ați instalat pe telefonul mobil, îl conectați la controler și sunteți gata să plecați. Drona trebuie doar să fie pornită și aplicația este deschisă și oprită. Controlul se efectuează prin intermediul câtorva comenzi, cu o imagine de ansamblu perfectă pe care o păstrați camera foto în imagine.

Acest lucru poate schimba și unghiuri diferite, chiar și în timpul înregistrării. Oricine dorește să facă fotografii de la sine, dar din aer, dă dronului doar un gest și ia câteva fotografii în mod independent. Dacă este planificată o anumită rută, ea poate fi urmărită cu ușurință pe ecran cu degetul, iar drona va zbura exact în acea direcție. Pe tot parcursul timpului este filmat, se întoarce cândva în 20 de minute pe teren, este o reîncărcare datorată.

Care sunt avantajele și dezavantajele Tactic Air Drone?

Ca orice obiect gadget, are propriile avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le cunoașteți. Deci, să rezumăm pe scurt ceea ce este important.

beneficii

 • ușor de operat
 • multe moduri pentru o funcționare mai bună pentru cele mai bune fotografii
 • calitate de imagine de până la 4K
 • Timp de funcționare de 20 de minute posibil

dezavantaje

 • Încărcarea durează mai mult decât se execută

Singurul punct pe care unii oameni îl consideră un dezavantaj este că drona durează aproximativ 150 de minute pentru a zbura înapoi cu baterii pline. Are doar 20 de minute în aer. În caz contrar, utilizatorul beneficiază numai, deoarece dispozitivul este ușor de utilizat, folosește multe moduri pentru o reglare bună și o funcționare mai bună și face fotografii bune care arată bine pe un televizor cu ecran mare.

Testul General de Tactic Air Drone și caracteristicile de calitate

Ceea ce vorbește pentru calitate este integrarea unei camere capabile să filmeze în 4K. Singur singuri, cei mai puțini dronzi din lume de astăzi. În plus, gradul de utilizare al multor modele de comparație nu este niciodată la fel de bun ca acesta. În testul nostru, am constatat că imaginile funcționează corect.

Chiar și începătorii ajung împreună cu modelul foarte bine și creează fotografii care rar au fost făcute de droni ieftini. De asemenea, indică faptul că Tactic Air Drone aduce și piese de schimb, de exemplu, dacă o elice se descompune. În ansamblu, am fost foarte mulțumiți, atât cu livrare, cât și cu performanță, așa că recomandăm Tactic Air Drone. – Și pentru începători!

General Tactic Air Drone experiențe și opinii

De asemenea, ne-am uitat în jurul Internetului pentru alte opinii și am citit una sau cealaltă recenzie. În general, acestea sunt în mare parte pozitive și se caracterizează prin faptul că majoritatea nu au doar unul dintre drone. Din moment ce rulează doar 20 de minute, ei primesc de obicei o secundă sau o treime, astfel încât să poată fi acoperit un timp de înregistrare mai lung. Desigur, aceasta este o posibilitate – În plus, drone poate veni cu un raport bun preț-performanță.

Acest lucru a fost, de asemenea, lăudat de mulți utilizatori. Adesea, din nefericire, stăpânii costă o mulțime de bani și apoi se rup relativ repede. Cei mai mulți oameni ar dori să recomande dispozitivul și au o mulțime de distracție creând videoclipuri de toate tipurile. Chiar și începătorii nu au avut nici o dificultate în operațiune, în timp ce avansați și cunoscători ai altor drone au observat că au văzut rareori o calitate atât de bună într-o dronă. În general, Tactic Air Drone a fost atât de bine primit.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Există probleme despre problemele de tip Tactic Air Drone?

Cu excepția faptului că are nevoie de 150 de minute pentru reîncărcare, nu există nici o problemă cu drone. Cel mai important este că nu pierdeți contactul cu dronele. În model, distanța cea mai mare este de 100 de metri, ceea ce nu trebuie depășit. Dar, de obicei, acest lucru este de ajuns. Cu toate acestea, dacă zburați puțin prea mult, trebuie să fiți atenți, altfel va pierde controlul asupra dispozitivului.

De unde pot să cumpăr Tactic Air Drone?

Drona este cel mai bine comandat direct de la producător, care le oferă pe internet pe site-ul propriu. Aici veți obține, de asemenea, acces la diferite avantaje de preț, care le oferă furnizorului. Acest lucru nu include numai dispozitive multiple la un preț mai ieftin, dar și o livrare eficientă din punct de vedere al costurilor, precum și timpi rapizi de livrare. Comanda se face rapid și opțiunile de plată sunt moderate, deci nu veți avea niciun risc. În orice caz merită o încercare.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Tactic Air Drone Detalii tehnice

Să vorbim despre caracteristicile tehnice ale dronului. Am enumerat aceste lucruri în mod clar:

 • Camera: unghi larg de 1080p
 • Suprafață de înfășurare încorporată: giroscop cu 6 axe
 • telecomandă de 2,4 GHz
 • Distanță de control la distanță: 100 de metri
 • Distanța secvență imagine: 1-5 metri
 • Transmițător de putere: 3.7V 350mAh built-in baterie
 • Timp maxim de zbor: aproximativ 20 de minute
 • Baterie: baterie de 3.7V 1.800mAh Li-Po
 • Timp de încărcare: aproximativ 150 de minute
 • Dimensiune: 136x85x60 mm (pliat), 270x260x60 mm (desfăcută)

Deci, drone nu este nici măcar mare pe abilitățile ei atunci când ea este desfășurat. În plus, ea folosește o aplicație, iar abilitățile pot fi exploatate în continuare.

livrare

Tactic Air Drone rating și recomandare

Drona este o mare alternativa la multe modele de pe piata. Nu numai că oferă fundalul perfect pentru filmări bune, dar este, de asemenea, excelent pentru implementarea intențiilor de filmare specifice. Fotografiile aeriene au un aspect complet diferit de capabilitățile dronului. În plus, cu aplicația inclusă, imaginile pot fi de asemenea îmbunătățite.

În general, un drăguț drăguț care oferă o mulțime de posibilități de filmare atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați. Am dori să recomandăm Tactic Air Drone în consecință. În plus, nu puteți merge în ordine sau riscați ceva. Puteți fi sigur că dacă ajungeți la o festivitate cu această dronă, înregistrările vor lăsa cu siguranță o impresie după aceea. Mai multe experiențe ale clienților pot fi găsite prin intermediul acestui link!

ambalaje

Informații despre furnizor și partenerul de transport maritim

Produsul este fabricat de o companie numită Hyper Sls ltd. Vândut, care se află în Hong Kong. În plus, el oferă clienților săi o linie telefonică telefonică, unde puteți să vă întoarceți, dacă există întrebări fără răspuns. Mai multe detalii nu sunt cunoscute despre furnizor. Iată adresa:

 •     Hyper Sls Ltd
 •     7 / F, clădirea Grande
 •     398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, Hong Kong
 •     Telefon: +44 20 3808 9234 (disponibil 24 de ore)

Pagina de start: https://shop.hyperstech.com/ *

Lista de surse și legături suplimentare
 1. https://ro.geofumadas.com/Tr%C3%A2ntorii-pentru-uz-civil-profesional-fotogrametrie-in-minute/
 2. https://ro.performancegunworks.com/1727-russian-and-foreign-drones.html
 3. https://hitechglitz.com/romania/o-drona-compacta-care-este-orb-ca-o-bata/

Tactic Air Drone

8.4
Material 8.0
Aplicabilitate 9.0
Utilizare 8.5
Preț 8.0
Previous Post
aqua disiac
Testosteron

Aqua Disiac Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
arthrolon
Articulații Produse de Îngrijire

Arthrolon Ingredienti, pareri, pret, recenzii