Valgorect Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este Valgorect?

valgorectHallux Valgus este o boala de picior, pe care o au de obicei femeile de vârsta mijlocie. Denumite si monturi, acestea sunt deformari ale ligamentelor oaselor degetului mare. În afara de problematica alegerii încaltamintei care apare din cauza deformarii, se pot manifesta si dureri în stadia mai avansate. Motivul pentru care aceasta deformare apare îndeosebi la femei este, în cele din urma, ca femeile prefera încaltaminte cu tocuri înalte, din motive estetice. Aceasta este foarte îngusta si piciorul este apasat într-o pozisie nenaturala si pe deasupra mai actioneaza si greutatea corpului. Asa se dezvolta în decursul anilor sau chiar deceniilor o deformare a degetului mare, care apoi poate conduce la mari probleme. Pe lânga încaltamintea speciala care trebuie purtata pentru ca degetul mare are nevoie de mai mult loc, intervine si problema ca, deseori, oamenii în cauza trebuie sa se supuna unei interventii chirurgicale, ca sa poata ramâne mobili si sa scape de dureri. În plus, din cauza deformarii, se dezvolta procese infectioase, care trebuie tratate în paralel, ca sa se poata mentine mobilitatea. Cu Valgorect va sta la dispozitie un preparat, care ar trebui sa aline neplacerile provocate de monturi.

Ingrediente Valgorect

Produsul se bazeaza pe ingrediente pur naturale pentru a înlatura problematica monturilor.

 • Symphytum officinale: Aici este vorba de o substanta din plante, care se mai cheama si Tataneasa si apartine familiei heliotropelor. În aceasta planta se gasesc o multime de substante efective. Mucine precum alantoina, în plus tanin si acid de rosmarin, colina sunt substante importante cu efect benefic. Planta a fost pretuita si folosita chiar din antichitate pentru tratarea ranilor ca si pentru stimularea închiderii plagilor sau tratarea în cazul oaselor rupte. În zilele noastre, Tataneasa este acceptata ca planta medicinala si este des folosita la dureri de articulatii sau musculare ca si pentru lovituri, întinderi, entorse si stimularea circulatiei locale.
 • Cynodon Dactylon: Aceasta substanta din plante este deseori denumita si iarba de Bermuda. Botanic aceasta apartine familiei plantelor dulci. Planta îsi are originile la tropice, dar si-a gasit între timp un camin în Europa Centrala, unde prosper. Efectul acestei plante este diuretic, dar si antiinflamator, ceea ce are un efect pozitiv în tratarea monturilor. De aceea, aceasta planta este folosita si în Valgorect, pe lânga folosirea uzuala în tratarea reumatismului, gutei si umflaturilor.
 • Taraxacum Officinale: Aceasta planta este, pe lânga aplicarea în preparatul contra monturilor, folosit si pentru tratarea bolilor reumatice.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Pentru cine este potrivit Valgorect?

Preparatul este potrivit pentru toate persoanele care sifera de monturi si nu vor se recurga la interventii chirurgicale pentru rezolvarea problemelor. Preparatul este aplicat în exterior si poate astfel evita riscurile care apar în cazul unei operatii. În special femeile, care sufera foarte des de monturi, sunt grupa tinta a acestui preparat. Bineînteles cî si barbatii care sufera de monturi pot folosi acest preparat. Fie la deformari mai accentuate sau chiar la început, când apar primele probleme, preparatul îsi poate face efectul. Pe lânga aspectele cosmetice, sunt tratate efectiv si aspectele medicinale care apar ca urmare a monturilor.

Cum functioneaza Valgorect?

Produsul actioneaza la cei care sufera de monturi în diverse moduri si pe planuri diferite. Important în tratament este ca durerile de care sufera multi si care scad mobilitatea sunt micsorate. ]n plus, procesul de inflamatie care apare în articulatii este redus semnificativ. Producatorul spune ca acest effect apare cam la 97% din utilizatori.

Un alt efect al folosirii acestui preparat este micsorarea proliferarii osoase, care pare sa fie simptomul însotitor în stadiile avansate ale monturilor. 89% din utilizatori ar trebui sa observe acest effect la folosire.

Înnoirea tesutului articular, care sufera deformari din cauza monturilor, este un alt beneficiu al aplicarii acestui preaparat. Dupa spusele producatorului, ar trebui ca 94% din utilizatori sa observe un efect pozitiv.

Pe deasupra, este reusita o reducere a depunerilor de minerale în tesuturile cu pricina. Aceste depuneri sunt responsabile în special pentru durerile puternice si reduc mobilitatea semnificativ; sunt de asemenea de blamat pentru ca cauzeaza o pozitie incomoda a corpului de lunga durata, de unde rezulta si durerile. Dupa spusele producatorului, 98% din utilizatori vorbesc de îmbunatatiri în acest domeniu.

Gelul actioneaza în felul urmator:

 • antiinflamator
 • alineaza durerile
 • scade proliferarea osoasa
 • regenereaza tesuturile
 • micsoreaza depunerile de minerale

Cumfunctioneaza aplicarea Valgorect?

În cazul acestui produs este vorba de o crema, care este pur si simplu aplicata pe piele. Crema este aplicata pe picioarele care au fost spalate si curatate anterior, în speciale pe zonele afectate. Substantele active intra în piele si actioneaza la fata locului, unde apar inflamatiile si durerile articulare. Aplicarea se face simplu, la fel ca în cazul unei creme de picioare. Picioarele sunt spalate si apoi uscate bine. Apoi crema poate fi aplicata pe zonele dureroase si deformate ca sa-si poata face efectul exact unde trebuie.

Ce avantaje si dezavantaje aduce Valgorect?

Avantaje:

 • reducere de durere
 • efect antiinflamatoriu în articulatii
 • micsoreaza depunerile de minerale în articulatii
 • scade proliferarea osoasa
 • regenereaza tesuturile
 • evitarea interventiilor chirurgicale cu îngradire a mobilitatii de lunga durata si riscuri mari

Dezavantaje:

 • niciun efect negativ nu este cunoscut

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Test general Valgorect

Produsul are câteva caracteristici care îl diferentiaza de alte produse din aceeasi clasa. O trasatura importanta a calitatii este faptul ca preparatul este certificat, conformându-se astfel celor mai înalte standarde de calitate si siguranta.

Produsul are un efect de lunga durata, care nu este neaparat prezent la folosirea altor metode precum sinele sau corectorii si. Pe deasupra, preparatul nu are efecte secundare.

Preparatul este absorbit repede de corp si nu lasa niciun fel de urma. Micsoreaza umflaturile si îngrijeste piciorul în general. Produsul a câstigat un premiu în categoria „Picioare sanatoase“ la concursul international „Sanatatea omului“

Recenzii Valgorect

Utilizatorii raporteaza ca efectele se pot vedea chiar dupa o saptamâna. Astfel, pot fi purtati pantofii doriti imediat fara problemele care apar din cauza durerilor. Umflaturile rezultate din cauza Hallux Valgus s-au redus semnificativ si asta a adus o reducere a durerilor. Aici este spus chiar ca orice problema cauzata de monturi dispare complet dupa doar doua luni de zile. Per total, aplicarea gelului este descrisa ca fiind efectiva si se zice ca umflaturile dispar sau, cel putin, se reduc semnificativ si produc mai putine dureri si probleme la mers. În plus, se psune ca gelul poate actiona efectiv pe parcursul intregii zile prin acoperirea cu o compresa a zonei tratate. Aplicarea este simpla si usoara, dar foarte efectiva si fara efecte secundare. Pe acest link gasesti mai multe pareri ale utilizatorilor!

Care sunt costurile Valgorect?

Chiar daca este vorba de un preparat care trateaza medical deformarea halucelui, finantarea trebuie sa o poarte utilizatorul însusi. Doctorul nu poate prescrie acest preparat si nu este acceptat oficial pe piata ca medicament, adica nu este finantat de casa de asigurari.

Costurile pentru cumpararea produsului se reduc proportional cu marimea comenzii. Daca produsul este comandat direct de pe site-ul producatorului, pretul de achizitionare al unui tub de gel este de 39 Euro. Daca se achizitioneaza doua tuburi, pretul este de 57 Euro si clientul primeste în plus înca un tub gratuit. La comandarea a trei tuburi, pretul este de 89 Euro si clientul primeste înca un tub trimis gratuit.

Livrarea este gratuita si dureaza maxim cinci zile. Deci nu exista costuri suplimentare în afara de produsul însusi.

De asemenea, li se ofera clientilor o garantie de tipul „banii înapoi în 30 de zile“. Daca nu sunteti multumit cu produsul sau nu va împlineste asteptarile, produsul poate fi înapoiat si costurile de achizitionare vor fi restituite. Produsul poate fi platit la alegere, per factura sau prin Paypal.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Unde pot cumpara Valgorect?

Valgorect nu poate fi achizitionat de la farmaciile fizice sau online. NU se poate nici comanda prin farmacie. Nici chiar în magazinele online cunoscute nu se poate gasi acest produs. Accesul este exclusiv prin pagina web a producatorului.

Avantajele sunt ca producatorul ofera preturi avantajoase pentru cumpararea angro si preturile se reduc la achizitionarea mai multor tuburi, plus ca este livrat un tub gratuit pe deasupra, daca este comandat mai mult de un pachet.

În plus, livrarea este gratuita si este oferit dreptul de returnare a produsului în 30 de zile pentru clientii nemultumiti de produs.

Rezumat
Data
Articol
Valgorect
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
diet_duet
Frumusețe

Diet Duet Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Recardio
Suplimente Alimentare

Recardio Ingredienti, pareri, pret, recenzii