Vibro Shaper Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este acest Vibro Shaper?

Vibro Shaper este un dispozitiv care este realizat ca o placă care vibrează în sine. Dispozitivul este proiectat pentru ca utilizatorii să își instruiască mușchii folosind vibrațiile generate. În acest context, formatorul ar trebui să instruiască diferite grupuri de mușchi, iar utilizatorul trebuie să recurgă la acest singur dispozitiv. Folosind tehnologia de oscilație de înaltă calitate, mușchii se fixează în vibrații, ceea ce, la rândul lor, ar trebui să conducă la o strângere a corpului. Dispozitivul poate fi operat în trei nivele de intensitate diferite, astfel încât să se poată implementa un număr total de 50 de contracții musculare și 99 de viteze diferite. Antrenamentul este blând asupra articulațiilor, iar ligamentele și oasele nu sunt supraîncărcate. Circulația crește, ducând la relaxarea musculară. Producătorul este de acord că doar un antrenament de 10 minute pe zi este suficient pentru rezultate vizibile și vizibile.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Pentru cine este potrivit Vibro Shaper?

vibro shaperGrupul țintă pentru formatorii sunt toți oamenii care doresc să strângeți corpurile lor, fără a pune pe o pregătire convențională, cum ar fi gimnastica sau doar ridicarea de greutati. Orientat producătorul cu dispozitivul destinat persoanelor care doresc să combine pierderea de greutate cu o întărire a corpului. Acest lucru poate, de asemenea, în mod specific femei care sunt afectate de celulita, cu mașina de exercițiu pentru a obține o îmbunătățire a stării generale a țesutului conjunctiv. Dispozitivul provoacă o strângere a corpului și este, de asemenea, destinat să sprijine construirea musculaturii fără a fi necesară o pregătire suplimentară. Dispozitivul este destinat în mod special persoanelor care doresc să-și întărească întregul corp într-un mod simplu și să-și construiască mușchii holistic.

Ce scopuri pot obține cu Vibro Shaper?

 • celulita lupte: intensă vibrația a Vibro Shaper care este reglabil la nevoile individuale ale utilizatorului, se asigură faptul că țesutul este înăsprit, reducând astfel celulita. Aceasta, la rândul său, afectează și țesutul conjunctiv, care, în starea de slăbire, este responsabil pentru o celulită pronunțată. Instruirea obișnuită cu formatorul poate reduce această problemă și, în cele din urmă, îmbunătățește în mod semnificativ starea generală a corpului și coaja de portocală nedorită este redusă în mod semnificativ în funcție de producător.
 • Slăbire: Cu dispozitivul, pierderea în greutate poate fi însoțită în mod semnificativ. Pierderea în greutate determină, în general, o lasarea pielii, deoarece tesutul nu se poate adapta suficient de repede la noua greutate si a redus procentul de grăsime și volumul redus la pierderea in greutate. Cu formatorul, corpul poate fi strâns într-o manieră plăcută și eficientă în pierderea în greutate, astfel încât pielea să fie ajutată să se retragă împreună și astfel să devină netedă.
 • Construirea musculaturii: Prin vibrații, întreaga musculatură a corpului funcționează împotriva acestei mișcări a dispozitivului. Acest lucru construiește efectiv mușchii fără a trebui să aplice greutăți pentru acest scop. Musculatura poate fi construită într-o varietate de moduri, astfel încât mușchii întregului corp să beneficieze de formare cu formatorul.

Avantajele și dezavantajele formatorului de vibrații

Avantajele formatorului:

 • Sesiuni scurte de antrenament de 10 minute pe zi sunt suficiente
 • formarea este foarte eficientă
 • Cu Vibro Shaper toate grupurile musculare ale corpului pot fi atinse cu un singur dispozitiv
 • pentru a economisi spațiu
 • Strângerea corpului într-un mod eficient
 • Susține strângerea corpului în scădere în greutate
 • Articulațiile, oasele și ligamentele sunt cruțate

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Dezavantaje ale formatorului:

 • nu este potrivit pentru femeile însărcinate
 • o musculatură complet netratată poate să nu poată absorbi vibrațiile puternice
 • nu sunt potrivite pentru epilepsii, persoanele cu stimulatoare cardiace sau aritmii
 • Fabricantul a promis să piardă în greutate poate fi pus în aplicare numai cu o dietă redusă
 • prețul de cumpărare relativ ridicat pentru modelul Vibro Shaper

Cum funcționează Vibro Shaper Training?

Potrivit producătorului, este suficient să se antreneze pentru aproximativ 10 minute pe zi cu dispozitivul pentru a realiza construirea mușchilor și întărirea corpului. În acest caz, dispozitivul funcționează cu vibrații, care sunt reglabile în intensitate și pot fi adaptate individual la nivelul de fitness al corpului, precum și disponibilitatea la vibrații mai mult sau mai puțin intense care acționează asupra organismului, adaptat.

Dispozitivul poate fi utilizat în diverse moduri. Utilizatorul poate să stea pe dispozitiv sau să-și pună mâinile în poziția de împingere a dispozitivului pentru a aborda mai intens grupurile musculare individuale. În acest scop, ciocanul este echipat cu cabluri, cu care pot fi implementate paralele cu exercițiile de vibrație și rezistență pentru brațe.

Formatorul obține efectul în general prin producerea de oscilații mai mult sau mai puțin reglabile. Musculatura corpului se străduiește să contracareze aceste vibrații și este astfel consolidată automat. Datorită tulpinii foarte intense a mușchilor, se administrează un efect de strângere mai rapid și creșterea musculară, așa cum se poate aplica cu greutăți. Acestea se pot realiza prin vibrații și mușchii adânci, ceea ce nu este posibil cu un antrenament clasic sau numai în condiții foarte dificile. Caracterul comun al diferitelor proprietăți ale formatorului înseamnă că este garantată o eficiență specială în timpul antrenamentului.

Dacă se dorește, utilizatorul poate sta pe dispozitiv pentru a implementa creșterea musculară în picioare și fese. Acest lucru poate fi, de asemenea, așezat pe dispozitiv, care a făcut un tratament deosebit de intensiv al feselor. Dacă palmele sunt susținute de dispozitiv și ocupă altfel o poziție similară unei împingeri, acest lucru are un efect de întărire asupra mușchilor pieptului și a spatelui.

Exista exercitii speciale Vibro Shaper?

Formatorul este distribuit, inclusiv benzile de antrenament în livrare. În plus, utilizatorul primește un manual de utilizare cu diverse sugestii de exerciții fizice, precum și o instrucțiune specifică pe care exercițiile sunt ideale pentru grupurile musculare. Un poster care poate fi atașat decorativ pe perete și care demonstrează diverse exerciții poate fi de asemenea achiziționat ca supliment la un cost suplimentar. De asemenea, producătorul a indicat în mod explicit că instrucțiunile trebuie citite cu atenție înainte de a formatorului este utilizat pentru a realiza o utilizare corectă a formatorii, în mod corespunzător să pună în aplicare exercițiile și, de asemenea, pentru a preveni, de asemenea, leziuni rezultate din manipularea incorectă. Cu unele cunoștințe de fundal și unele practici pentru a permite individului – foarte scăzut necesar – punerea în aplicare a mișcărilor foarte bine, fără un ghid sau un cec de un antrenor are nevoie, așa cum este cazul, de exemplu, în executarea exercițiilor individuale în sala de sport.

Ce aduce o centură de antrenament muscular?

Instruirea cu vibrații a fost folosită de sportivi de vârf pentru o lungă perioadă de timp pentru a-și instrui efectiv mușchii. Acesta este un tip de exercițiu în care mușchii sunt mutați cu o frecvență cuprinsă între cinci și 60 de hertzi și astfel determină o contracție a mușchilor, care la rândul ei promovează creșterea musculară.

În timpul antrenamentului de vibrații cu Vibro Shaper, mișcările active ale exercițiului sunt limitate. În schimb, întregul corp este scos din echilibrul său natural prin vibrațiile constante, iar mușchii răspund la vibrațiile cu contracții pentru a recâștiga acest echilibru. Astfel, se efectuează numai mișcări pasive. În acest context, se efectuează mult mai multe contracții decât în ​​cazul altor formări.

Deși sunt efectuate mici mișcări proprii, sunteți epuizat după antrenament și simțiți beneficiile pe care le-ați furnizat muschilor. O creștere a performanței poate fi realizată individual prin mișcări active și pasive ale exercițiului.

Spre deosebire de antrenamentul clasic, care se adreseaza doar 60% din musculatura corpului, toti muschii sunt activi aici. Mușchii rămași sunt așa-numitele mușchi adânci, care au o pondere de 40% în organism și care nu se realizează în formarea clasică, ci au sarcini în stabilizarea corpului. Acest mușchiu adânc este abordat în antrenamentul cu vibrații, ceea ce înseamnă că, cu acest antrenament, 100% din mușchi sunt atinși. Acest lucru este recunoscut deoarece, după antrenamentul cu vibrații, exerciții simt mușchii care anterior nu erau cunoscuți de aceștia. Instruirea vibrațiilor poate acționa împotriva celulitei, poate sprijini pierderea în greutate sau poate fi folosită ca o pregătire de bază pentru alte sporturi, așa cum se întâmplă adesea cu sportivii de elită.

Recuperatorii de pierdere în greutate obțin încă un efect special, deoarece un mușchi mai înalt instruit în organism necesită mai multă energie. Aceasta înseamnă că, pe termen lung, rata metabolică bazală crește.

Testarea generală a Vibro Shaper

O caracteristică specială a formatorului este aceea că, cu un singur dispozitiv, mușchii întregului corp pot fi instruiți. Acesta este un alt avantaj al dispozitivului este că mușchii adânci sunt atinși. În plus, există orele de antrenament relativ scurte, care rezultă din faptul că, cu Vibro Shaper, este oferită o instruire deosebit de intensă pentru mușchi, ceea ce nu poate fi atins prin antrenamentul de forță. Utilizarea dispozitivului aduce o strângere a corpului și promovează mușchiul foarte intens.

Dezavantajul este că acest dispozitiv nu trebuie utilizat de persoanele care suferă de epilepsie, de Herzrhytmusstörungen sau de un stimulator cardiac. De asemenea, aceste grupuri de oameni sunt adesea interesați de implementarea unui antrenament care face corpul mai puternic și mai musculos și beneficiază, de asemenea, de acest conținut crescut de mușchi. Spre deosebire de alte tipuri de exerciții, totuși, acești indivizi nu au voie să folosească Vibro Shaper.

Vibro Shaper Experiențe generale

Interesante sunt părerile contradictorii despre Vibro Shaper, deoarece, de obicei, oamenii se exprimă negativ față de dispozitiv și efectele sale, rata fixă ​​a acestor tipuri de antrenament și achiziționarea de astfel de dispozitive refuză și astfel nu au experiență personală. La rândul său, se confruntă cu utilizatorii care au obținut rezultate pozitive din experiența proprie și din utilizarea în formare. (Sursa: https://www.gutefrage.net/frage/hat-jemand-erfahrung-mit-dem-vibro-shaper). Aici puteți citi experiențele clienților Amazon!

Mărturie a unui utilizator

 • Prima zi: Vibro Shaper mi-a atras atenția atunci când căutam un dispozitiv care să mă ajute să scap de greutate și să mă prind pe celulita. Vibro Shaper-ul părea a fi potrivit pentru mine, de aceea am comandat-o în cele din urmă. Prețul a fost destul de acceptabil, motiv pentru care nu m-am cățărat aici de mult. În prima zi a proiectului meu, am ocupat mai întâi de manipulare un pic, pentru că nu am vrut să folosesc dispozitivul fără informații prealabile. Deci ar trebui să o utilizați 10 minute pe zi. Prima sesiune de 10 minute cu formatorul a mers destul de repede. Cred că au întotdeauna timp. După aceea, te simți bine bine, dar așa este. Sunt curios cum dispozitivul va fi eficient pe termen lung.
 • ziua a 7-a: În plus față de lucrul cu dispozitivul, încerc să-mi adaptez puțin dieta, pentru că complet fără ea nu funcționează, chiar dacă doriți să aveți. Formatorul a devenit o parte integrantă a vieții mele de zi cu zi. Seara, când vin acasă de la serviciu, m-am lăsat să mă agităm timp de 10 minute. Acest lucru nu numai că funcționează, ci și se relaxează într-un anumit mod. Până acum nu este rău, singur din cauza efectului de relaxare.
 • Ziua 14: Chiar și la două săptămâni după prima utilizare, sunt atât de entuziasmat de dispozitivul de până acum. Mă ajută după ce lucrez mereu puțin să mă duc în jos și mă pot relaxa. Pe scale sunt primele, rezultate mici, cu care sunt destul de mulțumit. Cu toate acestea, apreciez că acestea sunt, de asemenea, legate de dieta ușor diferită. Totuși, dacă ajută, este bine!
 • A 21-a zi: Trei săptămâni mai târziu și am observat primele rezultate, în ceea ce privește pielea mea. Ea arată ceva mai elastic. Am sentimentul că se întâmplă ceva și înăuntru. Se pare că este mai moale în ansamblu, întregul țesut pare să fie puțin mai flexibil. Să vedem ce altceva este. După trei săptămâni probabil că nu vă puteți aștepta prea mult.
 • Ziua 30: A trecut o lună și Vibro Shaper este încă o parte a vieții mele de zi cu zi. Mă scutură bine dimineața și seara, după cum este necesar. De asemenea, pare să fie de ajutor în reducerea supraponderalității mele, cel puțin îmi transpir tot mai mult când vin din rutina mea zilnică. Face mai mult decât crezi. Între timp, am pierdut trei kilograme și sunt foarte mulțumit. Celulita mea sa imbunatatit si ea. De asemenea, am impresia că dezvolt dezvoltarea musculară, chiar dacă nu fac nici măcar un exercițiu. Sunt surprins.
 • Ziua 60: Au trecut două luni de când am început să folosesc dispozitivul. Sunt încă foarte bun la utilizarea dispozitivului și greutatea mea este în scădere. Mă apropii de obiectivul meu.
 • A 90-a zi: Sunt acum peste obiectivul meu, dar îmi place să folosesc Vibro Shaper deoarece mă ajută să mă relaxez. Am pierdut greutatea și recomand recomandarea pentru oricine care are nevoie de ajutor simplu pentru a rezolva mai multe probleme.

Cum rămâne cu Vibro Shaper?

Costurile pentru achiziționarea dispozitivului sunt în intervalul de trei cifre. Cu toate acestea, se impune opoziția că formarea poate fi efectuată în permanență în orice moment fără un abonament la sala de sport. Deoarece nu este necesară o îmbrăcăminte specială, antrenamentul poate fi implementat numai odată cu achiziționarea produsului Vibro Shaper. Cu excepția posterului, care oferă multe sugestii de exerciții și poate fi atârnat pe perete, nu sunt necesare alte achiziții.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Unde pot cumpăra Vibro Shaper?

Formatorul este disponibil, printre altele, prin Amazon. Aici este chiar mai ieftin decât la Amazon și este disponibil fără costuri suplimentare de ambalare și transport.

Rezumat
Data
Articol
Vibro Shaper
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
FulFix
Frumusețe

Fulfix Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post

Ce ofertă de sport există pe televiziunea cu plată?