Waist Trainer Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este Waist Trainer?

waist trainerVisul oricarei femei este sa aiba o talie de viespe. Totusi asta cere destula cheltuiala. O alimentatie adaptata joaca un rol important pentru o talie îngusta. Se adauga si faptul ca talia are nevoie de un anumit exercitiu. Nu în ultimul rând, marimea taliei este determinata si de genetica. În functie de tipul de corp, fiecare femeie are o talie mica sau o talie si mai mica. Cu Waist Trainer, toti acesti factori nu mai au nicio importanta. Trainer-ul are grija ca fiecare femeie sa aiba talia mai îngusta indiferent de cât de sportiva este, ce manânca sau genetica. În orice caz, corsetul din cauciuc reuseste sa produca o reducere în diametru fara a fi nevoie de o modificare în obiceiurile purtatorului. Preambulul acestui trainer se gaseste în trecut, când talia de viespe era înca un ideal al femeilor. Pe atunci , femeile trebuiau sa stea chinuite în corsete legate cu snur, iar fara ajutorul unei cameriste recunoscute era imposibil sa îl îmbraci cum trebuie. Cu acest trainer este diferit: îi da posibilitatea fiecarei femei sa îmbrace singura corsetul din cauciuc, fara a fi nevoita sa ceara ajutor. Acest corset nu trebuie legat, ci se închide si se deschide cu cârlige. În acelasi timp, corsetul ajuta la încalzirea zonei din jurul taliei, asa încât celulele adipoase sunt topite. Automat talia va deveni mai mica dupa o vreme, chiar daca nu porti trainerul. Chiar si apetitul este redus.

Efectul se realizeaza prin

 • printr-o reducere mecanic actionata a dimensiunilor taliei
 • prin efectul de topire al celulelor adipoase
 • printr-o reducere a apetitului, rezultata din strangerea snurului în jurul taliei tot mai mult

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Detalii Waist Trainer

 • Termogeneza: actioneaza prin faptul ca tot corsetul din cauciuc se muleaza pe corp , fiindca secretia amplificata din cauza încalzirii corpului ajuta la reducerea grasimii în exces.
 • Manipulare îngusta: printr-o manipulare îngusta a corsetului si o compresiune asociata, automat cantitatea de mâncare care trebuie ingerata se reduce. Asta înseamna ca femeile care poarta corsetul manânca automat mai putin. Producatorul adauga ca portiile de mâncare consumate dupa purtarea corsetului, se reduc pe lunga durata.
 • 3 Rânduri de cârlige: cu ajutorul celor 3 rânduri de închizatori atasate corsetului fiecare poate sa îsi ajusteze practic gradul de reducere al taliei. Asta înseamna ca se poate închide si la cel mai larg buton, compresia fiind redusa, iar talia doar putin compromata. Femeile pot în functie de atitudine si de dorinta sa îsi modifice aspectul si intensitatea senzatiei de foame multumita efectului de încazire. Corsetul poate fi purtat pe o perioada îndelungata, desi diametrul taliei este deja redus. În orice caz, corsetul se poate strânge mai tare si îsi poate face efectul în aceeasi masura, fara sa cumparati o marime mai mica.
 • Marimi variabile: marimea corsetului se ia dupa dimensiunile taliei, comoditatea fiind întotdeauna foarte importanta. Datorita materialului din cauciuc, foarte elastic, Waist Trainer se simte comfortabil chiar daca este legat foarte strâns, iar libertatea de miscare nu este îngradita nici în viata de zi cu zi, nici în timpul activitatilor sportive. Comfotul la purtare este întregit de stratul de bumbac continut în trainer.
 • Închiderea strânsa influenteaza efectul: Waist Trainer actioneaza printr-o încorsetare puternica în jurul taliei. Deja de secole bune, este o metoda populara de obtinere a unei talii înguste din punct de vedere optic. Acest trainer a fost de atunci dezvoltat, ceea ce înseamna ca este închis cu cleme, la care se adauga faptul ca materialele alese pot fi purtate foarte comfortabil chiar si în timpul sportului. Împreuna cu o dieta sanatoasa, trainerul ajuta prin efectul de încalzire ca femeile sa arda grasimile din aceasta zona cu probleme imediat.
 • Calitate optima: produsul este alcatuit din materiale de înalta calitate, rezistente, dar comfortabile la purtare astfel încât femeile nu se vor simti limitate în ciuda efectelor enorme pe care le are. Discomfortul si o usoara contuzie a organelor interne precum se întâlnea la corsetele din trecut nu sunt de temut aici. Trainerul actioneaza prin încalzire în zona taliei, ce faciliteaza descompunerea grasimilor.

Pentru cine este potrivit Waist Trainer?

Produsul se potriveste tuturor femeilor, care vor sa-si îmbunatateasca aspectul. Din aceasta cauza, se poate întâmpla ca arderea grasimilor sa se produca foarte greu, iar pierderea în greutate sa nu produca rezultatele optime. Eliminarea grasimii din jurul taliei, lucru deja greu pentru multe dintre femei poate fi facilitata prin corsetul de cauciuc. Toate femeile care ar vrea sa aiba o silueta de clepsidra, dar nu le-a fost data de natura, ar putea profita de pe urma trainerului care are efect direct datorita sistemului strâns de închidere al corsetului si prin efectul termic stimulator de ardere a grasimilor, eficient pe termen lung.

Cum actioneaza Waist Trainer?

Produsul actioneaza pe mai multe planuri. Pe de o parte, materialele rezistente, de înalta calitate din cauciuc, din care este fabricat trainerul faciliteaza reducerea taliei imediat. Femeile pot sa decida singure datorita celor 3 rânduri de clestisori cât de strâns pe corp sa fie corsetul, putându-se adapta la încorsetare încet, odata cu purtarea corsetului

Mai departe actioneaza asupra taliei efectul termic. Din aceasta cauza creste eficienta arderii grasimilor. Celulele adipoase sunt stimulate spre ardere,”topire” prin purtarea corsetului si astfel talia este redusa pe termen lung.

Pe deasupra, purtat strâns, corsetul duce si la o scadere a apetitului. Stomacul mai poate primi doar o cantitate mica de hrana, ducând la o reducere în greutate.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Cum se foloseste Waist Trainer?

Foarte simplu. Se închide la dimensiunile dorite, caci cele 3 rânduri de cârlige fac posibila o determinare exacta a diametrului taliei. Trainerul se poarta sub alte obiecte vestimentare. Nu numai în viata de zi cu zi, ci si când faceti sport , trainerul se poate purta, întrucât este conceput dintr-un material comfortabil, modelator si anume cauciucul, facându-si efectul pe durata întregii zile. Prin termoefectul din jurul taliei ce se exercita, este stimulata arderea celulelor adipoase. Prin compresiune asupra taliei este redusa si senzatia de foame, facând imposibil sa consumi portii mari, ceea ce, mai mult, promoveaza arderea grasimilor

Ce avantaje si dezavantaje prezinta Waist Trainer?

Avantaje

 • Reducerea imediata a dimensiunilor taliei
 • Stimularea descompunerii grasimilor
 • Reducerea aportului de alimente

Dezavantaje:

 • Senzatie de încorsetare, de strângere în jurul taliei
 • Unii utilizatori pot resimti termoefectul ca neplacut
 • Închiderea strânsa prin snur poate da greturi dupa masa

Exista efecte secundare cunoscute ale Waist Trainer?

Producatorul nu numeste niciun efect secundar, pe care-l poate avea trainerul asupra corpului. Se descrie faptul ca din cauza fabricarii din materiale moi, dar puternic comprimatoare ar trebui sa nu se produca contuzii ale organelor interne, care ar afecta astfel negativ sanatatea. Femeile sensibile pot sa nu suporte senzatia de închistare si pot reactiona prin greturi.

Test general Waist Trainer

Corsetul din cauciuc percepe reducerea diametrului taliei altfel decât alte asemenea produse de pe piata. În timp ce acestea din urma se axeaza exclusiv pe sport si alimentatie, trainerul ia alte cai actionând prin compresiune pentru o reducere a apetitului, pur mecanic spre obtinerea unei talii de viespe. Talia devine mai mica prin atasarea trainerului si prin termoefectul pe care îl are cureaua asupra zonei problematice topind grasimea dupa spusele producatorului.

Experiente generale cu Waist Trainer

Utilizatoarele se orienteaza dupa figurile, femeile proeminente care apeleaza la o astfel de curea pentru a-si obtine talia ideala. Transpiratia intensificata din zona taliei a fost descrisa ca fiind sesizabila. Dupa o zi lunga de purtat dupa saptamâni, cele care au testat cureaua au raportat o reducere reala a diametrului taliei. Pentru sport nu este recomandabil sa fie purtata întrucât frecarea se mareste si se pot forma chiar si cosulette pe suprafata iritata a pielii. Cu cât presiunea pe organele interne creste cu unei cantitatea de grasime pe corp, s-au înregistrat pirozis, tulburari digestive pâna la senzatie si chiar voma. Criticat a fost faptul ca musculatura burtii devine flasca si nemaifiind folosita, scade, obtinându-se de fapt efectul opus. Limitari si contraindicatii nu sunt descrise. Pe acest link gasiti mai multe opinii si experiente ale clientilor!

Cum arata costurile Waist Trainer?

Dupa spusele producatorului, pretul original al corsetului din cauciuc este de 98 de euro. Între timp, Trainerul a fost redus la 49 de euro, dar nu este clar daca este vorba de o reducere de lunga durata.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De unde pot cumpara Waist Trainer?

Trainerul se poate comanda exclusiv de pe site-ul producatorului. Astfel este asigurat faptul ca produsul dat este originalul, care da cu siguranta rezultatele promise de producator.

Rezumat
Data
Articol
Waist Trainer
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
ling_fluent
Frumusețe

Ling Fluent Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Princess Hair
Frumusețe

Princess Hair Ingredienti, pareri, pret, recenzii