Zevs Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Ce este Zevs?

În spatele numelui, Zevs ascunde un remediu pe bază de plante pentru creșterea potenței. Spre deosebire de alți afrodiziac, acest Zevs nu este oferit sub formă de tabletă sau capsulă, ci sub formă de picături. Acestea sunt luate cu puțin timp înainte de sex și provoacă imediat multe probleme legate de virilitatea masculină să dispară. Erecțiile sunt percepute ca fiind mult mai dificile și, de asemenea, fazele de recuperare între fazele individuale de excitație devin mai scurte. Datorită cantității mai mari de sânge din țesutul erectil, penisul funcționează și mai mult. Picăturile nu necesită vizita unui medic și sunt disponibile gratuit pe site-ul comerciantului. Întâlniri jenante cu un urolog sau farmacist vă puteți rezerva, prin urmare, cu acest mijloc. Picăturile sunt vândute ca un supliment alimentar, ceea ce înseamnă că această sursă de energie pe bază de plante îndeplinește toate cerințele legale care se aplică acestei categorii de Zevs.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

Ingrediente active ale lui Zevs

ZevsCa de obicei, pentru distribuție ca supliment alimentar, pentru producție se utilizează numai ingrediente naturale. Ca să nu mai trebui să cumpărați pisica într-o pungă, producătorul oferă o privire de ansamblu asupra celor mai importante patru componente. Vă prezentăm aceste detalii în detaliu.

  • Panax ginseng: Panax ginseng este o plantă care a fost populară în medicina chineză de secole, ca plantă medicinală. Ingredientele valoroase ale plantei sunt, de preferință, în rădăcină. Acesta este prelucrat ca o pulbere, precum și în extracte la agenți de creștere a potenței. În aceste ginseng servește pentru a vă stimula libidoul și potența susținută. Erecția dvs. va fi nu numai mai greu și mai mare, dar va dura mult mai mult. Datorită perioadelor de recuperare mai scurte, puteți convinge cu ușurință chiar și femeile care nu sunt mulțumite de abilitățile lor de iubit. Efectul direct asupra organelor genitale este cel mai evident în corpurile cavernoase. Vasele de sânge conținute în ele devin receptive la cantități mai mari de sânge, fără a produce consecințe negative pentru dumneavoastră.
  • L-arginina: Dacă stresul la locul de muncă este responsabil pentru problemele de potență, nivelul L-argininei din organism scade, de asemenea. Ca rezultat, libidoul dvs., de asemenea, slăbește și aveți mai puțină dorință pentru sex. L-arginina conținută în picături poate contribui la reducerea semnificativă a nivelurilor de stres din organism. Presiunea timpului, termenele limită sau colegii enervanți nu duc la faptul că trebuie să faceți incizii la domiciliu în viața de dragoste în timpul achiziționării. Ca aminoacid, L-argenina este de asemenea Zevs de organismul însuși și, prin urmare, nu este percepută ca un corp străin după ingerare. Un avantaj al utilizării propriului aminoacid al organismului este că erecția nu este aplicată și că puteți continua să vă bucurați de spontaneitatea vieții iubitoare.
  • Damiana: Damiana aparține mlaștinilor șofranului și crește preferențial în America Centrală și de Sud. Efectul vizează direct organele genitale și oferă aici o creștere a sentimentului de plăcere. Acest lucru poate fi experimentat ca un fel de stare de intoxicare, care, totuși, dispare după cel mult două ore. În acest timp, veți experimenta orgasmele mult mai intense și pot întârzia ejacularea în același timp. Acest lucru garantează, de asemenea, partenerului dvs. timpul necesar pentru a atinge punctul culminant.
  • buruieni de capra: buruienile de capra apartin florilor de elf si sunt cunoscute sub numele de Weed of Goat Goin. Acest lucru se datorează ingredientelor care stimulează formarea materialului seminal, precum și a testosteronului. Acest lucru ridică libidoul la orice vârstă la un nou nivel. Dacă problemele de potență sunt legate de scăderea nivelului de testosteron, acest ingredient natural vă oferă șansa de ao corecta fără ajutorul chimic.

Pentru cine este Zevs potrivit?

Grupul țintă al lui Zevs include în primul rând bărbații. Acestea ar fi trebuit, de asemenea, să atingă vârsta de 18 ani, astfel încât problemele potențiale considerate normale pentru dezvoltare pot fi distinse în mod clar de tulburările reale ale libidoului. Cu toate acestea, acest remediu include și unele medicamente, cum ar fi Damiana, care, de asemenea, măresc libidoul feminin. Dacă vă place să amestecați picăturile cu sucuri sau alte băuturi și băuturile partenerului, nu trebuie să vă faceți griji, dar puteți chiar să beneficiați de debutul acțiunii. Nu există o limită de vârstă pentru aport, astfel încât toată lumea are șansa de a recupera distracția de sex cu picăturile.

Cum funcționează efectul?

Efectul lui Zevs poate fi revizuit pe trei nivele. Aceasta include mai întâi capacitatea de sânge în țesutul erectil. Vasele de sânge găsite aici devin mai elastice și astfel sporesc capacitatea de a stoca sângele. Ca rezultat, penisul pare vizibil mai mare fara a trebui sa sufere o interventie dureroasa. La al doilea nivel, hormonii de stres sunt defalcați. Acestea pot afecta libidoul negativ și, prin urmare, fac dorința de a dispărea sexul. Chiar dacă nu puteți dezactiva factorii de stres, nu există nici un motiv pentru a fi frustrați în pat. În cele din urmă, efectul se manifestă și în formarea testosteronului. Nivelul de testosteron este stimulat pur natural, astfel încât nivelul hormonului dumneavoastră nu se estompează. Astfel, efectul vizează numai organele sexuale masculine, fără a forța erecțiile chimice sau a vă împovăra corpul într-un mod diferit.

Cum funcționează aplicația?

Cererea este ca un leac. Aceasta înseamnă că luați 3 până la 5 picături pe o perioadă de 5 până la 15 zile. Poți să le iei cu apă sau chiar să te lărgi pe limbă, dacă nu te superi gustul picăturilor. Este important să faceți o pauză cel târziu după 15 zile. Efectul este de lungă durată și arată pentru aproximativ trei luni. Pauza în aplicație ca tratament trebuie să fie cel puțin egală cu durata cererii. Dacă luați picăturile timp de 10 zile, trebuie să faceți o pauză de cel puțin 10 zile înainte de următorul tratament. O a doua opțiune este să faceți câteva picături la fiecare 10 minute înainte de sex. Efectul vine în timp util și vă ajută să dureze mult mai mult în timpul sexului.

Ce avantaje și dezavantaje poate aduce Zevs?

beneficii:

  • Luând ca un remediu sau după cum este necesar
  • 100% ingrediente din plante
  • Erecțiile nu sunt aplicate chimic
  • nu farmacii
  • fără efecte secundare

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

dezavantaje:

  • Comandați numai prin intermediul site-ului

Dacă capacitatea dumneavoastră erectilă vă provoacă probleme acute, puteți folosi întotdeauna un remediu pentru a compensa factori precum stresul sau scăderea nivelului de testosteron. Beneficiile sunt evidente, deoarece nu trebuie să vă adresați direct medicului. Datorită ingredientelor de 100% pe bază de plante, riscurile de efecte secundare sunt foarte ușor de gestionat. În plus, dacă aveți probleme cu înghițirea comprimatelor sau a capsulelor, picăturile sunt mai ușor de înghițit și vă vor ajuta să vă depășiți mai repede problemele de potență. În prezent, picăturile pot fi achiziționate numai pe site-ul producătorului. Aceasta duce la o concurență limitată și vă depindeți de prețurile producătorului.

Există riscuri cunoscute?

Odată cu aportul, nu se așteaptă efecte secundare din cauza ingredientelor pur vegetale. Atât capacitatea de a realiza o erecție, cât și îmbunătățirea producției de spermatozoizi sunt stimulate în mod natural și, astfel, nu împovărează nici circulația, nici corpul. Cine decide să utilizeze picăturile ca un remediu, trebuie să respecte exact recomandările producătorului. Acestea își testează Zevs înainte de lansarea pe piață și, prin urmare, știu cel mai bine cum se desfăs, oară cu ușurință efectele dorite. Dacă luați deja medicamente, este logic să discutați pe scurt cu medicul curant, pentru a exclude orice interacțiune.

Testul general Zevs

Una dintre cele mai mari caracteristici de calitate ale acestui Zevs este absența totală a aditivilor chimici. În comparație cu remediile chimice, care sunt adesea prescrise pentru disfuncția erectilă, nu veți pierde capacitatea de a obține o erecție spontană cu aceste picături. Același lucru este valabil și pentru ejacularea, care, de asemenea, nu depinde de degradarea ingredientelor din organism. În special în anii mai tineri, spontaneitatea în viața sexuală este importantă pentru parteneriat. Ingerarea picăturilor nu te face să te încurci, deoarece aceasta devine rapid o rutină de rutină care durează doar câteva momente. Într-un parteneriat solid nu există nici un motiv să vă fie rușine.

Experiențele generale ale lui Zevs

Ca și în cazul multor produse de comparare, producătorii nu iau comentarii de la cumpărători pe site ca publicitate. În ce comentarii reale este dificil de determinat. Cu toate acestea, pentru opiniile independente ale cumpărătorilor reali, este logic să mergeți pe Internet pentru a căuta. O sursă foarte bună oferă forumuri în care bărbații care doresc să-și mărească schimbul de potență. Cu puțin efort, aceste comentarii pot fi găsite și în videoclipuri care se ocupă în mod special de aceste subiecte. Datorită canalelor de vânzări restricționate, cu toate acestea, lipsesc recenzii în magazine online sau în farmacii.

Care este prețul?

Prețul pachetelor Zevs depinde numai de producător, deoarece distribuitorii terți, cum ar fi comercianții cu amănuntul online sau farmaciile, nu distribuie acest produs. Pentru dvs., aceasta înseamnă să priviți pe site-ul exact pentru ofertele curente. Aici, prețul este ca o dată redus cu 50%, deci decizi cu privire la noi clienți la o achiziție. Fiecare flacon conține două flacoane de câte 10 ml. Acestea sunt suficiente pentru o perioadă de câteva săptămâni, astfel încât să puteți fi siguri de efect înainte de a plasa o altă comandă.

Aici puteți economisi 50% cu producătorul!

De unde pot cumpăra Zevs?

După cum sa menționat deja, acest agent de potență pe bază de plante este în prezent disponibil numai pe site-ul web al comerciantului cu amănuntul. Pentru aceasta, trebuie să accepte prețul comerciantului, dar în schimb, să beneficieze de anumite beneficii. Din păcate, există întotdeauna oi negre care să sară pe succesul unui agent de potență și să copieze produsele. Deși aceste produse contrafăcute sunt similare cu originalele, acest lucru nu se aplică ingredientelor. Acest lucru economisește foarte mult pentru a crește în continuare marja de profit. În cazuri extreme, aceste medicamente placebo chiar vă mențin sănătatea în pericol. Achiziția directă de la distribuitor vă economisește acest risc și vă ajută în același timp să nu vă puneți sănătatea pe linie.

Rezumat
Data
Articol
Zevs
Evaluare
41star1star1star1stargray
Previous Post
Freshdepil
Femei

Freshdepil Ingredienti, pareri, pret, recenzii

Next Post
Artrovex
Suplimente Alimentare

Artrovex Ingredienti, pareri, pret, recenzii